موضوعات داغ: # حجاب # لایحه عفاف و حجاب # آب # بحران برق # رئیس سازمان برنامه و بودجه # امریکا # ترامپ # دولت ترامپ

ارائه کد شغلی به نیروی کار و شاغلین

بر اساس گزارشات به دست آمده، سامانه ملی اطلاعات شغلی از روز شنبه برای ثبت‌نام افراد شاغل یا نیروی کار راه‌اندازی می‌شود.

به گزارش تجارت‌نیوز، مدت‌هاست که دولت برای داشتن اطلاعاتی جامع و دقیق از کسب‌وکارها، به تجمیع اطلاعات مشغول شده است، طبق اطلاعات به دست آمده توسط خبرنگار مقرر شده است تا سامانه ملی اطلاعات شغلی (http://lmis.mcls.gov.ir/) از روز شنبه برای ثبت‌نام افراد شاغل یا نیروی کار راه‌اندازی می‌شود.

این سامانه به عنوان یکی از پایگاه‌های اطلاعاتی در دست وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی است تا در مواردی نظیر پالایش اطلاعات افراد نیازمند به دریافت بسته‌های حمایتی، به دولت کمک‌رسان باشد.

البته این سامانه هم‌اکنون از ضعف‌های ریز و درشتی هم برخوردار است که به نظر می‌رسد باید وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در این مورد ورود کرده و آن را اصلاح کند.

11722360 686

11722361 760

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی