به گزارش تجارتنیوز، عباس آخوندی در حاشیه بازدید از آزادراه تهران – شمال و آغاز عملیات قطعه 2 این پروژه اظهار کرد: در آزادراه تهران – شمال از کفسازی بتنی استفاده کردهایم که این یک فناوری جدید به شمار میآید که وارد سیستم حملونقل کشور شده است.
وی تصریح کرد: با توجه به حجم بالای سرمایهگذاری در آزادراه تهران – شمال ایمنی و معماری مورد توجه بسیاری قرار گرفته است.
آخوندی با اشاره به اجرای تونلهای دبل آرک در آزادراه تهران – شمال گفت: این فناوری را در ایران نداشتیم و برای اولین بار در آزادراه تهران – شمال در حال اجرا است.
وزیر راه و شهرسازی تاکید کرد: آزادراه تهران – شمال با همه سختیها یکی از پروژههای مهندسی پیچیده در کشور است که توسط داخلیها در حال انجام است.
وی از تسویه حساب با پیمانکاران خارجی خبر داد و افزود: ما برای فعالیتهای مشاورهای از شرکتهای خارجی استفاده میکنیم.