به گزارش تجارتنیوز به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ریاست جمهوری، حسن روحانی امروز یکشنبه در گفت و گو با رئیس کل بانک مرکزی ضمن دریافت گزارش آخرین وضعیت روند تامین ارز واردات کالاهای اساسی و ضروری کشور، بر تلاش مضاعف بانک مرکزی و سایر دستگاههای اجرایی برای کنترل تورم تاکید کرد.
رئیس بانک مرکزی نیز در این گفت و گو با اشاره به احیاء تدریجی صادرات به کشورهای همسایه که به خاطر شیوع کرونا افت کرده بود، از رشد میزان عرضه ارز در سامانه نیما و واردات در مقابل صادرات خبر داد.
عبدالناصر همتی همچنین گزارشی از روند پیگیری دسترسی به منابع ارزی درخارج کشور ارائه کرد و چارچوب هدف گذاری تورمی در سیاستگذاری نوین پولی بانک مرکزی را به اطلاع رئیس جمهور رساند.
خوب این که ناراحتی نداره.. تا حالا کی راست گفتن که این دفعه راست بگن..واقعا انتظاراتی داری تو داداش
مهم ترین کالاى اساسى براى مردم گوشى موبایل است که چهار ساله وعده دادین که ارزون میشه ولى همش دروغ گفتید خدایا بفریادمون برس
خدایا ناامیدیم دیگه خودت به فریادمان برس این زندگی دیگه هیچ رنگی برای ما نداردفقط سختی
به خاطر خدا جمع کنین این بازی هاتون دیگه کسی از دولت هیچ انتطاری نداره .با این نمایشاتون فقط مردمو خسته کردین 8 سال دستور مهار تورم وکنترل بازار داده میشه دلار از 3 هزارتومان رسیده به 18هزارتومان جالب اینجاست که بعد از هر دستور مهار تورم دلار فرداش 1000تومان دوباره گرون میشه