موضوعات داغ: # صنایع # پیش بینی بازارها # پیش بینی قیمت دلار # قیمت دلار # تعطیلی ادارات

زیان انباشته بانک‌های دولتی در سال گذشته چقدر شد؟

بانک

میزان زیان انباشته ۵ بانک دولتی، در مجموع در سال ۹۹ به ۸۱ هزار میلیارد و ۸۶۹ میلیون و ۱۷۳ تومان می‌رسد.

به گزارش تجارت‌نیوز، در راستای وعده احسان خاندوزی، وزیر اقتصاد و دارایی که چند روز گذشته از انتشار شرکت‌ها و بانک‌های دولتی خبر داد؛ طی سه روز گذشته صورت‌های مالی بانک‌های دولتی از جمله ملی، مسکن، توسعه صادارات ایران، صنعت و معدن و کشاورزی بر روی سایت کدال منتشر شد.

بانک‌های دولتی همچنان زیان‌ده هستند!

در این گزارش یکی از اقلام (زیان انباشته) صورت‌های مالی این پنج بانک را بررسی کردیم.( ارقام به میلیارد تومان است)

14780001 866

زیان انباشته بانک‌ها

میزان زیان انباشته این ۵ بانک دولتی، در مجموع در سال ۹۹ به ۸۱ هزار میلیارد و ۸۶۹ میلیون و ۱۷۳ تومان می‌رسد. زیان انباشته بانک‌های کشاورزی، صنعت و معدن و توسعه صادرات ایران نسبت به سال ۹۸ کاهش و این زیان انباشته برای بانک‌های ملی و مسکن نسبت به سال ۹۸ همچنان افزایشی بوده است.

میزان زیان انباشته این بانک‌ها در سال ۹۸، ۷۳ هزار میلیارد و ۷۵۱ میلیون و ۷۷۱ تومان بوده است که نشان دهنده افزایش ۱۱ درصدی زیان این بانک‌ها نسبت به سال ۹۸ است.

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

آخرین اخبار حوزه بانک را در صفحه بانک و بیمه تجارت‌نیوز بخوانید.

نظرات