به گزارش تجارتنیوز، محمد کشوری، کارشناس فناوری اطلاعات در صفحهی شخصی خود در توییتر نوشت: در بخشی از طرح موسوم به طرح صیانت (بر اساس نسخه ۹ بهمن به نام نظام تنظیمگری) که شامل اعضا و اختیارات کمیسیون عالی تنظیم مقررات بوده و برای تصویب به شورای عالی فضای مجازی ارجاع شده بود، توسط این شورا به تصویب رسید و برای اجرا ابلاغ شد.
به نقل از اعتمادآنلاین وی افزود: به این ترتیب کمیسیون عالی تنظیم مقررات با ترکیب اعضا و وظایف کاملا متفاوت نسبت به گذشته در جایگاه «تنظیم گر تنظیمگران» فضای مجازی ایفای نقش میکند.
حامد بیدی، مدیر پلتفرم کارزار هم در گفتگو با تجارتنیوز از تصویب طرح صیانت ابراز بی اطلاعی کرد.

رای دادم به نماینده مجلس که اینترنت برام ازد تر کنه سرعتشو ببره بالا بعد این همه وقت طرح صیانت، اینترنت کودک و …
بسیار عالی درود بر صیانت
به اینا چه ربطی داره که ملت وارد کدوم سایت یا برنامه میشن تو همه چی باید دخالت کنن اوففففف
این همش بازی با کلماته
اصل اخرش رو مجلس باید تصویب کنه
متاسفم از الان تا خیلی وقت های دیگه…..
هر بر از این باغ بری می رسد
اینجا کره شمالی نیست. دیگه کافیه. بی احترامی به حقوق تک تک مردم کافیه.
بله متاسفانه بلخره اینکارو کردن به صورت خودکار حالت safe search فعال شده و نمیشه غیر فعالشم هم کرد اینترنت مخابرات اینکارو انجام داده از بقیه اپراتور های ارائه دهنده اینترنت فعلا خبری ندارم.
مچکریم ازشون
پسرفت با سرعت ادامه دارد.
واقعا کسر و کمبودمان همین بود از بس سرعت اینترنت بالاست طرح خیانت هم اومد روش
خودکرده راتدبیرنیست همه ی درهاراهم که ببندید درخانه
خدابازاست وره می گشایدآدمیان را
اینترنت آلوده آمریکا بهتره در اختیار خودشون باشه