به گزارش تجارتنیوز، هر گرم طلای ۱۸ عیار در لحظه تنظیم این گزارش به یک میلیون و ۳۹۳ هزار و ۳۰۰ تومان رسیده است. در ابتدای ساعت معاماتی امروز قیمت هر گرم طلای ۱۸ عیار یک میلیون و ۳۷۳ هزار و ۴۰۰ تومان بود.
سکه نیز همپای رشد دلار طی دیروز و امروز مسیر صعودی را در پیش گرفته است. هر سکه امامی در لحظه تنظیم این گزارش از مرز ۱۵ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان هم عبور کرده است. سکه تمام بهار آزادی هم به ۱۴ میلیون و ۹۰۳ هزار تومان رسید.
نیم سکه به ۸ میلیون و ۴۷۰ هزار تومان رسید و ربع سکه ۵ میلیون و ۴۷۰ هزار تومان معامله می شود. سکه گرمی هم به سه میلیون و ۱۶۵ هزار تومان رسیده است.
قیمت دلار در هفته جاری، رکورد بیسابقهای داشت و ظرف چند روز از کانال ۳۳ به ۳۴ هزار تومان وارد شد. اما به نظر میرسد که طلا و سکه همپای قیمت دلار داخل رشد نکرده و نوسان آنها اندازه دلار چشمگیر نبوده است. اگرچه به نظر میرسد این تحرکات از ساعتی قبل آغاز شده و این احتمال وجود دارد که نوسانات بازار ارز و طلا از ساعاتی دیگر آغاز شود.
افزایش قیمت طلا و سکه در حالی است که پیش از این بسیاری از کارشناسان اعلام کرده بودند که با توجه به ثبات قیمت دلار، بازار طلا و سکه هم بازار با ثباتی است و فعلا نباید چشم انتظار افزایش قیمت طلا بود.
از طرف دیگر، برخی از پیشبینیهای جهانی اعلام میکند که قیمت طلای جهانی طی ۵ سال آینده روند نزولی دارد و احتمال کاهش قیمت طلای جهانی زیاد است.
دقایقی پیش قیمت سکه بهار آزادی طرح جدید از مرز ۱۶ میلیون تومانی عبور کرد و وارد کانال قیمتی بالاتر شد.
بالای ۳ ساله پول نو تو دست مردمو خودپردازا زیاده خصوصا از اول این دولت و این نشونه چاپ پوله گستردس تا مثلا تحریمهارو دور بزنیم تادیر نشده برین توافق کنین وگرنه فنره دلار درمیره و مردم نا امیدتر میشن بعد معلوم نیست چی بشه
ابراهیم بت شکن تبدیل شده به ابراهیم رکورد شکن.رکورد گران کردن آقای روحانی راشکست.از این به بعد رکورد های خودش در گران کردن را ارتقا می بخشد.
به هر حال مدال رکود شکنی به آقای رییسی بدهند.که دارد یکایک رکورد های روحانی در تورم وگرانی را می شکند