موضوعات داغ: # پیش بینی بازارها # پیش بینی قیمت سکه # پیش بینی قیمت طلا # قیمت سکه # قیمت طلا

ماندگاری هوای گرم تا پایان هفته

گردوخاک

از فردا تا جمعه در بخش‌هایی از شرق کشور به ویژه زابل طوفان شن، گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می شود.

به گزارش تجارت‌نیوز، مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی گفت: از فردا تا جمعه در بخش‌هایی از شرق کشور به ویژه زابل طوفان شن، گرد و خاک و کاهش کیفیت هوا پیش بینی می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان نوشت، صادق ضیائیان گفت: طی سه روز آینده با انتقال گردوخاک از عراق به نوار غربی و بخش‌هایی از جنوب کشور، این نواحی غبارآلود خواهند بود.

به گفته مدیرکل پیش‌بینی سازمان هواشناسی، ماندگاری هوای گرم در بیشتر مناطق تا جمعه پیش بینی می شود و از روز شنبه روند کاهشی دمای هوا در کشور به ویژه در تهران را شاهد خواهیم بود.

امروز حداکثر دمای هوا در پایتخت ۴۰ درجه بوده است که هفته آینده به ۳۷تا ۳۸ درجه می رسد.

امروز سازمان هواشناسی هشدار سطح نارنجی درباره افزایش ارتفاع موج تا ۳متر برای آب های نوار جنوبی کشور صادر کرده بود.

 

نظرات