موضوعات داغ: # پیش بینی بازارها # رئیس سازمان بورس اوراق بهادار # پاپ فرانسیس # چین # افت بورس # بازار سهام # حمل و نقل ریلی # تغییر ساعت
امیر عابدینی برکنار شد

نارضایتی از عملکرد کمیته بازاریابی فدراسیون فوتبال

عضو هیات رئیس فدراسیون فوتبال گفت که اعضای هیات رئیسه از عملکرد کمیته بازاریابی و اقتصادی رضایت نداشت و تصمیم به خاتمه همکاری با امیر عابدینی گرفت.

عبدالکاظم طالقانی، عضو هیات‌رئیسه فدراسیون فوتبال گفت: با توجه به اینکه هیات‌رئیسه فدراسیون فوتبال از عملکرد کمیته بازاریابی و اقتصادی رضایت نداشت، در جلسه دو ماه گذشته عدم رضایت خود را به اطلاع ریاست فدراسیون رساند و بنا شد که ایشان اقداماتی را انجام دهند. ضمن اینکه امیر عابدینی مدت یک ماه است که در این کمیته فعالیت نمی‌کند و خارج از کشور به سر می‌برد، خواهان تغییر روند و وضعیت این کمیته به منظور توسعه و تقویت هر چه بیشتر شدیم.

به گزارش تجارت‌نیوز، او در پایان گفت: بر همین اساس، هیات‌رئیسه تصمیم گرفت که به همکاری با عابدینی خاتمه داده و مقرر شد هیات‌رئیسه فدراسیون فوتبال در قالب یک توافقنامه تبلیغات محیطی و حق پخش را با هماهنگی وزارت ورزش و جوانان، عمل کند. همچنین به بررسی قراردادهای شرکت فناپ پرداختیم و مواردی که در رابطه با موضوعات مختلف با این شرکت وجود داشت را بررسی کردیم.

 

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی