رئیس انجمن روان پزشکان ایران با تاکید بر لزوم پوشش بیمه ای خدمات روان پزشکی در ایران گفت: درحال حاضر به غیر از داروهای بیماران روان پریش، هیچ یک از خدمات روان پزشکی پوشش بیمه ای ندارند.
دکتر احمد جلیلی در نشست خبری سی و سومین کنگره سالانه انجمن علمی روان پزشکان ایران اظهار کرد: مشکل اصلی روان پزشکان و بیماران روانی در ایران نبود پوشش بیمه ای واقعی در این زمینه است؛ این درحالی است که بیماری های روانی نقش اساسی در بروز بیماری های جسمانی دارند.
وی توضیح داد: مطالعات زیادی نشان داده اند که عامل اصلی بروز بیماری های قلبی و عروقی، بیماری های گوارشی و مغز و اعصاب در بسیاری از موارد بیماری های روانی بوده است؛ بنابراین در صورت درمان به موقع بیماری های روانی که یکی از الزامات آن پوشش بیمه ای هزینه های درمانی آن است، می توان از بروز اینگونه بیماری های مزمن پیشگیری کند.
جلیلی ادامه داد: به عنوان نمونه بیمه ها هزینه های سنگین جراحی های مغز را می پردازند اما از پرداخت هزینه های اندک روان پزشکی که می تواند از بروز بیماری های حاد مغزی پیشگیری کند، ممانعت می کنند.
جلیلی با تاکید بر لزوم درمان بیماری های روانی برای پیشگیری از بیماری ها اظهار کرد: امروزه موضوع مهم در روان پزشکی، روان پزشکی جامعه نگر است به این معنا که باید تلاش شود به جای اینکه بیماران به روان پزشکان مراجعه کنند، روان پزشکان به میان مردم بروند و با شناسایی بیماران نیازمند و درمان به موقع آنها از بروز بسیاری از تبعات اجتماعی و خانوادگی آن پیشگیری کنند.
رئیس انجمن روان پزشکان ایران خاطرنشان کرد: حدود 25 درصد جوامع مختلف به نوعی به بیماری های روانی مانند پرخاشگری، بی حوصله گی، اختلالات خواب و عصبانیت مبتلا هستند که نیاز به درمان های پزشکی دارند.
نبود چتر بیمه بر سر خدمات روان پزشکی
|
رئیس انجمن روان پزشکان ایران با تاکید بر لزوم پوشش بیمه ای خدمات روان پزشکی در ایران گفت: درحال حاضر به غیر از داروهای بیماران روان پریش، هیچ یک از خدمات روان پزشکی پوشش بیمه ای ندارند.دکتر احمد جلیلی در نشست خبری سی و سومین کنگره سالانه انجمن علمی روان پزشکان ایران اظهار کرد: مشکل […]
نظرات
تبلیغات
آخرین اخبار
- توافق اسلامآباد، صلح در سایه بیاعتمادی / روایت اکونومیست از سناریوهای احتمالی بعد از امضای تفاهمنامه ایران و آمریکا
- پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲ تیر ۱۴۰۵ / توقف دلار در مدار صبر و انتظار سیاسی
- پرداخت حقوق بازنشستگان تأمین اجتماعی تا پایان روز جاری تکمیل میشود
- ثبت رشد 61.5 درصدی پایه پولی در سال 1404
- واگذاری املاک سایپا در ازای مطالبات کروز
- دانشگاه آزاد: امکان برگزاری امتحانات پایان ترم دانشجویان در واحد دانشگاهی شهر محل سکونت آنها فراهم شده تا نیازی به سفرهای بین شهری وجود نداشته باشد
- سخنگوی قوه قضائیه: تعداد شهدای جنگ اخیر، به ۳ هزار و ۵۱۹ نفر رسیده
- نماینده مجلس درباره اختلال در ۴ بانک: برآورد این است که تا دو هفته دیگر مشکل حل شود
- ونس: ایران پذیرفته که بازرسان آژانس اتمی بازگردند
- طلا از اوراق آمریکا جلو زد
- قیمت نقره امروز دوشنبه ۱ تیر ۱۴۰۵ / شمش نقره یک کیلویی ۴۲۳ میلیون تومان شد + جدول
- پیش بینی قیمت دلار سه شنبه ۲ تیر ۱۴۰۵ / توقف دلار در مدار صبر و انتظار سیاسی
- واگذاری املاک سایپا در ازای مطالبات کروز
- توپ در ترازوی اقتصاد / تحلیل تاثیر جام جهانی بر گردشگری، اشتغال و سرمایهگذاری خارجی
- رشد اقتصادی ایران به ۰.۲ درصد رسید