موضوعات داغ: # صندوق ذخیره فرهنگیان # خودروسازان # عرضه خودرو # عرضه خودرو در بورس # عرضه کالا در بورس کالا

نرخ تسهیلات بانکی، ۱۸ درصد

دستورالعمل بستن حساب‌های بانکی راکد اجرا می‌شود

رئیس شورای هماهنگی بانک‌های دولتی گفت: هنوز هیچ مصوبه‌ای در زمینه کاهش نرخ سود تسهیلات بانکی نداشته‌ایم و همچنان سود تسهیلات پرداختی ۱۸ درصد است.

محمدرضا حسین‌زاده درباره جلسات شورای پول و اعتبار برای کاهش نرخ سود تسهیلات بانکی اظهارداشت: در هفته‌های اخیر مصوبه‌ای برای کاهش نرخ سود تسهیلات بانکی نداشته‌ایم و همچنان بر اساس مصوبه شورای پول و اعتبار نرخ سود سپرده‌های مردمی ۱۵ درصد و سود تسهیلات پرداختی ۱۸ درصد است.

به گزارش تجارت‌نیوز، وی درباره افزایش وام قرض‌الحسنه ازدواج به ۱۵ میلیون تومان در سال آینده گفت: پیش از این وام ازدواج از ۳ میلیون تومان به ۱۰ میلیون تومان رسید و در حال حاضر نیز بر اساس مصوبه مجلس این رقم به ۱۵ میلیون تومان افزایش یافته است.

مدیرعامل بانک ملی ایران ادامه داد: به هر حال ما تابع مصوبات مجلس و دولت هستیم و رقم تسهیلات قرض‌الحسنه ازدواج را افزایش خواهیم داد.

حسین‌زاده در عین حال گفت: به هر حال منابع بانک‌ها برای اعطای تسهیلات قرض‌الحسنه محدود است و هر اندازه رقم تسهیلات افزایش یابد، صف دریافت‌کنندگان طولانی‌تر خواهد شد.

 

منبع: ایبنا

نظرات