موضوعات داغ: # قیمت سکه # ترامپ # قیمت دلار # بازار سهام # میدان گازی # چین # قیمت بنزین # قیمت خودرو

وزیر دفاع: اگر در سال‌های دور خوب فکر می‌کردیم، صنعت ذوب‌آهن و فولاد را به اصفهان نمی‌بردیم

وزیر دفاع: اگر در سال‌های دور خوب فکر می‌کردیم، صنعت ذوب‌آهن و فولاد را به اصفهان نمی‌بردیم
امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده گفت: اگر سال‌های دور خوب فکر می‌کردیم، صنعت ذوب‌آهن و فولاد را به اصفهان نمی‌بردیم.

به گزارش تجارت نیوز، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در افتتاحیه پنجمین نمایشگاه ایران‌ژئو در تهران، حکمرانی درست را مهم‌ترین عامل توسعه یافتگی کشورها و ثبات آن‌ها دانست.

امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده گفت: حکمرانی درست زمانی رخ می‌دهد که مبتنی بر داده و اطلاعات و دانش باشد و روی مسائل مختلف روز و آینده باید تجزیه و تحلیل یکپارچه انجام شود.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح مهم‌ترین اطلاعات در دنیای امروز را اطلاعات مکانی دانست و تاکید کرد:یکی از ضعف‌های مدیرات ما، اطلاع نداشتن از اهمیت این داده‌هاست و راهبردهایشان را بر اساس اطلاعات مکانی و دانش نیست.

امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده با اشاره به اینکه خشکسالی در ایران، پیامد بی‌توجهی به داده‌ها و دانش است، به نقل خاطره‌ای از مشاهده برنج کاری در حاشیه یک رودخانه خشک در اصفهان پرداخت و گفت: اگر سال‌های دور خوب فکر می‌کردیم، صنعت ذوب‌آهن و فولاد را به اصفهان نمی‌بردیم.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در ادامه با تأکید بر اهمیت وجود حدنگاری گفت: ما چرا نمی‌توانیم تهیه کاداستر و حدنگاری به تکمیل کنیم؟ چرا شرکت‌های متعدد وارد می‌شوند و امروز و فردا می‌شود؟ این در حوزه امنیتی ما هم موثر است.

به گفته امیر سرتیپ خلبان عزیز نصیرزاده، سازمان جغرافیایی در وزارت دفاع، پردیس اطلاعات جغرافیایی را فعال کرده و توسعه صنایع را بر اساس داده‌ها پیش گرفته است.

وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در پایان هم تاکید کرد: حکمرانی دیجیتال و مبتنی بر داده پیشنهاد وزارت دفاع به رئیس‌جمهور است.

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی