با مشخصشدن نتیحه نهایی انتخابات آمریکا، جو بایدن برای چهار سال بر مسند قدرت ایالات متحده خواهد نشست. اگر چه شکست ترامپ در انتخابات آمریکا نطقه عطفی برای اقتصاد جهانی محسوب میشود اما سیامک قاسمی، تحلیلگر اقتصادی در گفتگو با تجارتنیوز معتقد است که این اتفاق تاثیر چندان زیادی بر وضعیت اقتصادی کشور نخواهد داشت.
با این حال این کارشناس اقتصادی میگوید آمدن بایدن کاملا بیتاثیر هم نخواهد بود و احتمالا بتواند برخی از تحریمها را از اقتصاد ایران رفع کند.
انشالله با آمدن بایدن اقتصاد ما هم نظمی بگیره چون نفس اقتصادی و سیاسی ما به تصمیمات مقامات آمریکایی بستگی داره
همش اگر و مگر و شاید بود
این عن آقا چی کاره اس که این قدر باهاش مصاحبه می کنید؟ حالیشه اصلا چیزی؟ نکنه پول می گیرید ازش
تمام مشکلات ایران در تولید وعرضه خودرو هست اگه کارخانه های تولید خوردرو تعطیل بشن وضع اقتصاد ایران ردیف خواهد شد
احسنت به شما .
بایدن به نظر میاد آدم منطقی باشه..انشالله اوضاع از اینی که هست بهتر میشه. خدا بزرگه
کلید بیرون نیست داخله! تا وقتی اینجا درست نشه چیزی عوض نمیشه!
حالا ببینیم . من که می گم بایدن هیچ تحریمی را لغو نمی کنه
سیاست امریکا دراز مدت است لذا فرقی بین شغال وروباه نیست
حرف مفت ….
گفتگوی مفیدی بود لطفا همیشه از این مصاحبه ها بذارین ممنون
با تشکر از تیم تجارت نیوز. با دیدگاه ایشون تقریباً موافقم بجز اینکه فرمودند برای تغییر اساسی در اوضاع اقتصادی نیازمند تغییر اساسی در سیاست و رابطه با جهانیم. بنظرم تغییر در رابطه با جهان اگر به معنای تقویت تولید و افزایش صادرات غیر نفتی در بلند مدت باشد حرف درستی است و الا تغییر در روابط با دنیا که در نهایت به نفع ما باشد معنای دیگری نمی تواند داشته باشد.
چهبایدونیچهچهترامپیرندهبادایران
اینها همه یک تحلیل است که باید منتظر باشیم تا نحوه برگشت امریکا را به برجام ببینیم اما این منطقیتراسو که اگر امریکا به برجام برگردد حداقل وضعیت قبلی برگشت بشود گرچه همان هم برای تولید وصادرات شرکتهای داخلی زیان آور است چرا که با ررداشتن تحریم سیل واردات به کشور روی شرکتهای وطنی تاثیر میگارد وشایدخیلی ازاین شرکتها بخاطرهزینه بالای تولید با مشکل روبروشوند که توجیع اقتصادی نداشته باشند چرا که تاسیسات این شرکتها قدیمی وپرهزینه هستندوقدرت رقابت با کالاهای وارداتی را ندارند.وبیشتر شرکتهای نفتی و پالایشی و فولاد و فلزات صنعتی وشیمیایی وپتروشیمیها و روغنسازها و مشتقات نفتی صادرات آنها ادامه دار و هزینه های تولید وصادرات آنها پائین میآیدوقیمت فعلی این شرکتها بخاطر اصلاح سنگین درکف قیمت خودهستند وقطعا سال۱۴۰۰سال طلایی انها است.