موضوعات داغ: # سایپا # واگذاری خودروسازان # بورس کالا # سکه طلا # شمش طلا # قیمت طلا # گواهی سپرده # اصفهان

رییس شیلات: کلاس ایران در صنعت آبزی پروری در حد کودکستان است

رئیس سازمان شیلات کشور گفت: کلاس ایران در صنعت آبزی پروری در حد کودکستان است،که این امر نشان می دهد باید در این زمینه بسیار تلاش شود.به گزارش خبرنگار تجارت نیوز،دکتر صالحی در همایش تفکر بسیجی در تولید پایدار شیلاتی با بیان اینکه در آستانه هفته دولت قرار داریم،گفت:بخش شیلات در حال حاضر جایگاه ویژه […]

4966f923a3fc81abba132f48abc8cce4_XL.jpg

رئیس سازمان شیلات کشور گفت: کلاس ایران در صنعت آبزی پروری در حد کودکستان است،که این امر نشان می دهد باید در این زمینه بسیار تلاش شود.به گزارش خبرنگار تجارت نیوز،دکتر صالحی در همایش تفکر بسیجی در تولید پایدار شیلاتی با بیان اینکه در آستانه هفته دولت قرار داریم،گفت:بخش شیلات در حال حاضر جایگاه ویژه ای در وزارت جهاد کشاورزی و برنامه های اقتصادی دولت دارد.
وی افزود:با توجه به تجربه تحریم ها به ویژه در 8 سال گذشته به خوبی نشان داد که ایران چاره ای جز حرکت به سوی اقتصاد مقاومتی را ندارد .
صالحی با تاکید بر اینکه اگر کشوری بخواهد بدون اعتنا به فرمول های جاری جهانی حرکت کند و اقتصاد پویایی نیز داشته باشد،چاره ای جز اتکا به اقتصاد مقاومتی ندارد،اظهار داشت:اقتصاد مقاوتی فضایی را فراهم می کند که در عین حالی که جامعه متکی به دانش ،فناوری،ولید و توانایی است،قدرت چانه زنی کشور در مجامع بین المللی نیز بالا رود.
وی ادامه داد: شیلات یکی از بخشهای از اقتصاد است که به طور کامل میتواند مصداق یک اقتصاد مقاوتی درون زا و برون گرا باشد.
به گفته معاون وزیر جهاد کشاورزی کلاس و رتبه ایران در صنعت آبزی پروری در حال حاضر در حد کودکستان است،و باید در این زمینه برنامه ریزی و تلاش گسترده و هدفمندی صورت گیرد. وی به وضعیت تولید انواع آبزی در کشور پرداخت و گفت:با وجود اینکه ایران تجربه 4 دهه تولید ماهیان گرمابی را دارد ولی در حال حاضر میزان بهره وری در این بخش بسیار پایین است.
وی ادامه داد:وضعیت پرورش ماهی قزل آلا بسیار بدتر از وضعیت تولید ماهی کپور و گرمابی است و کشور در حال جاضر وابستگی شدیدی به واردات تخم چشم زده دارد.
صالحی با اظهار امیدواری مبنی بر اینکه تا اواسط برنامه ششم توسعه امکانی فراهم شود که وابستگی به واردات تخم چشم زده کاهش یابد،گفت:با وجود اینکه ایران روزی بزرگ ترین تولید کننده خاویار در دنیا بود ولی همچنان جایگاه خوبی را در بازار جهانی این محصول دریایی گرانقیمت ندارد.
وی در مورد تولید میگو نیز گفت: علی رغم افت و خیزهای زیاد در پرورش میگو ،هم اکنون سایت های بزرگ پرورش آن پدید آمده که علاوه بر حمایت از مزارع قدیمی پرورش ،زمینه تولید بیشتر این محصول دریایی را بیش از گذشته فراهم می آورد.
صالحی با اشاره به نزدیک شدن سرانه مصرف انواع ماهی در کشور به استاندارد جهانی گفت:سال گذشته میانگین مصرف ماهی و میگو در ایران به 10 کیلو گرم رسید که رشد بسیار خوبی را در این بخش نشان می دهد.
وی همچنین به اهمیت پرورش ماهی در قفس نیز اشاره کرد و گفت:اگر امروز با قدرت و برنامه ریزی به سمت پرورش ماهی در قفس نرویم،در آینده بسیار نزدیک،بزرگترین وارد کننده آبزیان در جهان خواهیم شد. وی افزود: پرورش ماهی در قفس می تواند به عنوان یک عامل مهم و تاثیر گذار در توسعه همگون و متوازن در تولیدات شیلاتی کشور باشد و در ارتقای درآمد و رفاه جوامع محلی نقش بسزایی ایفا کند.
نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی