موضوعات داغ: # بازار سهام # آلودگی هوا # قیمت مصالح # قیمت مصالح ساختمانی # پیش بینی بازارها # گرد و غبار # صادرات گاز # بازار ارز

استقبال 90 درصدی از کالابرگ الکترونیک

استقبال 90 درصدی از کالابرگ الکترونیک
وزیر کار و رفاه اجتماعی استقبال از کالابرگ الکترونیکی را خصوصاً در دهک‌های پایین بالای ۹۰ درصد توصیف کرد که پیش‌بینی می‌شود در مرحله سوم این طرح به حدود ۹۵ درصد برسد.

به گزارش تجارت‌نیوز، صولت مرتضوی در حاشیه جلسه امروز هیئت دولت در جمع خبرنگاران گفت: درباره تداوم طرح ویژه کالابرگ الکترونیکی نیاز به تصمیم مجدد است و تاکنون تصمیم جدیدی وجود ندارد.

وی افزود: استقبال خوبی از کالابرگ الکترونیکی، خصوصاً دهک‌های پایین صورت گرفته که بالای ۹۰ درصد است و در مرحله سوم این طرح نیز پیش‌بینی می‌کنیم حدود ۹۵ درصد استفاده شود.

مرتضوی یادآور شد: موانع و مشکلات این طرح رفع شده و مردم استقبال مناسبی داشتند و کسبه هم تلاش کردند در کمترین زمان، نیازهای عمومی را پاسخ دهند.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی