موضوعات داغ: # حادثه رانندگی # سهمیه بنزین نوروزی # قیمت افغانی # قیمت پوند انگلیس # قیمت دلار استرالیا

بارش برف در گیلان/ ارتفاع برف از ۲ متر عبور کرد

بارش برف در گیلان

به گفته مدیرکل هواشناسی گیلان با بارش برف در گیلان، ارتفاع برف از جمله اسالم در شهرستان تالش به بیش از ۲۲۰ سانتیمتر رسیده است.

به گزارش تجارت نیوز، محمد دادرس، مدیر کل هواشناسی استان گیلان، امروز با اشاره به میزان بارش برف در گیلان به خصوص در بلوردکان و خصیل دشت، اظهار کرد: ارتفاع برف در این مناطق به بیش از ۲۲۰ سانتیمتر رسیده است.

به گفته وی، در اسالم شهرستان تالش نیز ارتفاع برف به ۲۱۰ سانتیمتر، دیلمان ۱۷۰ سانتیمتر و پونل به ۱۶۰ سانتیمتر رسیده است.

مدیرکل هواشناسی گیلان نیز بیشترین بارش باران در گیلان را مربوط به ایستگاه فرودگاه رشت با ۲۲۴.۶ میلیمتر باران دانست و گفت: پس از آن، ایستگاه کشاورزی رشت با ۲۲۱.۵ میلیمتر، املش با ۲۱۳ میلیمتر و ساحلی آستارا با ۱۹۱.۵ میلیمتر بیشترین بارش باران در استان را دارند.

دادرس با بیان اینکه این بارش‌ها تأثیرات شدید جوی در گیلان داشته‌اند، گفت: آمادگی و مدیریت بحران در مناطق برف‌گیر و بارانی گیلان طی روز‌های اخیر باید مضاعف شود.

منبع: فارس

نظرات