کد مطلب: ۹۵۵۹۱۴

هشتمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده رضایت خودرو طراوت نوین برگزار شد

هشتمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده رضایت خودرو طراوت نوین برگزار شد

هشتمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده کثیرالشاکی رضایت خودرو طراوت نوین به‌ریاست قاضی کلهر در دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران در نظام اقتصادی کشور در استان قزوین برگزار شد.

به گزارش تجارت نیوز،

هشتمین جلسه دادگاه رسیدگی به پرونده کثیرالشاکی رضایت خودرو طراوت نوین به‌ریاست قاضی کلهر در دادگاه ویژه رسیدگی به جرایم اخلالگران در نظام اقتصادی کشور در استان قزوین با حضور دادستان، متهمان، وکلای آنها، شکات پرونده و وکلایشان برگزار شد.

در ابتدای دادگاه، قاضی از یکی از متهمان خانم این پرونده خواست در جایگاه قرار بگیرد.

قاضی خطاب به این متهم گفت: اتهام شما مشارکت در اخلال در نظام اقتصادی کشور به‌نحو کلان از طریق سپرده، از اشخاص حقیقی و حقوقی تحت عنوان مضاربه و حیف‌ومیل اموال و مشارکت در کلاهبرداری شبکه‌ای و پولشویی است، به این نحو که اموال شما به‌صورت نامتعارف زیاد شده است، در این رابطه از خود دفاع کنید.

این متهم در رابطه با پولشویی گفت: من خانم خانه‌دار نبودم بلکه شاغل بودم و فروش لپ‌تاپ انجام می‌دادم.

قاضی گفت: از چه‌سالی با شرکت طراوت نوین همکاری داشتید؟

این متهم گفت: سال 97 به‌همراه همسرم وارد شرکت طراوت نوین شدم.

قاضی گفت: کار شما در شرکت چه بوده است؟

این متهم گفت: من در شرکت کاری انجام نمی‌دادم، سرمایه‌گذار بودم. طبق حسابرسی انجام‌شده، سرمایه‌گذاری همسر بنده در شرکت طراوت نوین حدود 4 میلیارد تومان و خروجی وی حدود 24 میلیارد تومان بوده است. اموال منقول و سود‌های دریافتی همه از طریق همسرم بود. من از سال 1401 جدا از همسرم زندگی می‌کنم.

قاضی از متهم پرسید: اگر شما در شرکت کار نمی‌کردید چگونه از جابه‌جایی پول‌ها از طریق ساک اطلاع داشتید؟

این متهم گفت: همسر بنده مدتی مسئول خرید شرکت بود و کار‌های خرید لوازم را انجام می‌داد. سال 98 که حساب مدیرعامل بسته شده بود کیسه‌های پول به همسرم داده شد تا به سرمایه‌گذاران پول نقد داده شود و من هم در شمردن پول کمک می‌کردم که متأسفانه همسرم عکس‌هایی از من در حال شمردن پول گرفته و منتشر کرده است.

قاضی گفت: مقدار پول چقدر بود؟

این متهم گفت: حدود 3 میلیارد تومان بود.

مستشار دادگاه از متهم پرسید: درآمد همسر شما چه بود و از چه‌طریقی در منطقه چیتگر تهران خانه خریداری کرده است؟

این متهم گفت: از طریق سود‌هایی که از شرکت دریافت می‌کرد.

مستشار دادگاه پرسید: شما هم در این خانه‌ها سهم داشتید؟

این متهم گفت: خیر. این خانه‌ها هم به نام مدیرعامل شرکت شده است. یکی از دلایلی که باعث اختلاف من با همسرم شد این بود که من نمی‌توانم ببینم بچه‌های من 8 خانه داشته باشند، اما بچه‌های سرمایه‌گذاران شرکت حتی یک خانه هم نداشته باشند.

مستشار دادگاه از متهم پرسید: گردش حساب شما از سال 1398 حدود 18 میلیارد تومان بوده است.

این متهم گفت: من برای اقوام خودم در شرکت سرمایه‌گذاری کردم و اصل پول خودم را هم از شرکت دریافت نکردم.

مستشار دادگاه گفت: این موارد کارشناسی می‌شود. در مورد ملک همسرتان در قبرس توضیح دهید.

این متهم گفت: تمام اموال به نام همسرم است و تمام پول‌های دریافتی به نام وی است.

وکیل یکی از شکات گفت: طبق کیفرخواست این خانم یک محموله متعلق به مدیرعامل شرکت را جابه‌جا کرده است که مشخص نیست این محموله چه بوده است. در پرونده مشخص است که اموالی مخفی شده است. متهم ردیف اول در دادگاه می‌گوید در حوزه رمزارز فعالیت ندارد، اما اسنادی از فعالیت در حوزه رمزارز وجود دارد. این خانم در شرکت چک صادر می‌کرده است و الآن می‌گوید در شرکت کاری انجام نمی‌داده است.

مستشار دادگاه خطاب به این متهم گفت: شما می‌گویید پولی به حساب شما واریز نشده است، اما تنها در یک مورد 3 میلیارد تومان واریز شده است.

در ادامه وکیل این متهم به دفاع از موکلش پرداخت و گفت: تمام سود‌های دریافتی از طریق همسر موکلم انجام شده است و موکلم با همسرش اختلاف و قصد جدایی دارد.

قاضی خطاب به وکیل متهم گفت: فاکتور‌های خرید انگشتر جواهر و شمش طلا از منزل موکل شما پیدا شده است، همین جذب سرمایه از مردم برای شرکت جرم است.

در ادامه یکی دیگر از متهمان در جایگاه قرار گرفت و پس از تفهیم اتهام گفت: بنده از سال 93 تا 95 کار خرید و فروش خودرو انجام می‌دادم. مدیرعامل شرکت نیز از من خودرو به‌صورت نقدی خرید می‌کرد.

قاضی گفت: چند خودرو به مدیرعامل شرکت فروخته‌اید؟

این متهم گفت: 7 هزار و 300 دستگاه خودرو فروخته‌ام و روی هر خودرو 2 میلیون سود می‌گرفتم.

قاضی گفت: مدیرعامل شرکت هر خودرو را چقدر می‌فروخت؟ مدیرعامل طراوت نوین گفته است خودرو‌ها را زیر قیمت بازار می‌فروخته است با این حساب شرکت از فروش خودرو‌ها ضرر هم می‌کرد.

این متهم گفت: از این موضوع خبر ندارم.

قاضی گفت: شما گفته بودید کارمند شرکت هستید.

این متهم گفت: با مدیرعامل شرکت صحبت شده بود که به‌عنوان کارمند شرکت، مالیات‌های بنده را پرداخت کند و در مقابل در زمان فروش خودرو‌ها سود کمتری بگیرم.

مستشار دادگاه گفت: در برهه‌ای، از مدیرعامل شرکت، مقداری طلا دریافت کردید، این طلا بابت چه موضوعی بود؟

این متهم گفت: اسفند سال 1401 چند دستگاه خودرو به مدیرعامل شرکت فروختم که مبلغ آنها حدود 15 میلیارد تومان شد که بابت آن 4 میلیارد تومان پول دریافت کردم برای مابقی 5 کیلوگرم طلا به من دادند که طلا‌ها را 11 میلیارد تومان فروختم.

قاضی خطاب به این متهم گفت: گردش حساب شما 5همت است.

مستشار دادگاه به متهم گفت: نحوه تسویه حساب شما با مدیرعامل شرکت چگونه بوده است؟

این متهم گفت: 24 ساعت بعد از فروش خودرو‌ها پول پرداخت می‌شد.

قاضی پرسید: شما برای کار خرید و فروش خودرو و دفتری که داشتید، پروانه کسب داشتید؟

این متهم گفت: تا سال 1400 پروانه کسب نداشتم.

در ادامه وکیل این متهم به دفاع از موکلش پرداخت و گفت: موکل بنده کارمند شرکت نبوده است و در جریان قرارداد‌های شرکت قرار نداشت.

قاضی خطاب به وکیل این متهم گفت: موکل شما بیمه شرکت بوده است و طبق قانون کار، کارمند شرکت محسوب می‌شود.

در ادامه یکی دیگر از متهمان در جایگاه قرار گرفت.

قاضی خطاب به این متهم گفت: اتهام شما مشارکت در اخلال در نظام اقتصادی به‌نحو کلان از طریق قبول سپرده و مشارکت در کلاهبرداری شبکه‌ای است و اتهام مستقیم شما نیز پولشویی است به‌نحوی که اموال شما به‌شکل غیرمتعارف زیاد شده است، از خود دفاع کنید، درباره سمت خود در شرکت توضیح دهید!

متهم گفت: از سال 92 با مدیرعامل شرکت طراوت نوین که پسرخاله‌ام است شروع به کار کردم که گفت؛ "من تعدادی پراید به‌صورت سبدی خریدم برایم بفروش."، که این کار را نکردم. تا چند سال بعد دیدم نمایشگاه زده است و انبار با یک‌هزار ماشین دارد و ماشین نقدی می‌فروشد.

متهم ادامه داد: پسرخاله‌ام به من پیشنهاد داد که شعبه‌ای برای فروش خودرو برای من تأسیس کند، چند ماه بعد مغازه‌ای برایم راه‌اندازی کرد و من سرپرستی کارمندان وی را به‌عهده گرفتم و املاک خود را فروختم و در کسب‌وکار وی سرمایه‌گذاری کردم.

قاضی گفت: قرارداد‌ها را به نام چه‌کسی می‌نوشتید؟

متهم گفت: به نام مدیرعامل شرکت بود، من کاری با قرارداد نداشتم، در شعبه‌ای که من حضور داشتم مسئول قرارداد جداگانه وجود داشت.

قاضی پرسید: درآمد شما قبل از ورود به شرکت چقدر بود؟

متهم گفت: هر سالی که ساختمان می‌ساختم یک واحد برایم می‌ماند و از سال 89 وارد این کار شدم، ماهی 10 میلیون درآمد داشتم.

مستشار دادگاه خطاب به این متهم گفت: 7 میلیارد تومان شما سال 98 در شرکت سرمایه‌گذاری، بابت چه موضوعی بود؟

این متهم گفت: بابت فروش املاکم بود.

قاضی گفت: مشخص نیست شما همزمان چگونه این‌همه املاک را می‌ساختید و می‌خریدید، سرمایه اولیه شما یک میلیارد تومان بود و در زمان حاضر به 207 میلیارد تومان رسیده است.

مستشار دادگاه گفت: شما برای 7 میلیارد تومان باید املاک زیادی در شهرستان می‌فروختید.

متهم اظهار کرد: زمانی که نزد پسرخاله‌ام بیش از یک میلیارد سرمایه‌گذاری کردم این مبلغ دو برابر شد و هیچ چیز از شرکت خارج نکردم. در زمان حاضر 257 میلیارد تومان قرارداد من با شرکت طراوت نوین است.

قاضی سؤال کرد: وقتی 1 میلیارد و 400 میلیون تومان در شرکت سرمایه‌گذاری کردید هیچ خروجی نداشتید و ماهانه پولی دریافت نمی‌کردید؟

متهم پاسخ داد: به هیچ عنوان، سال 96 ماهانه پولی دریافت نمی‌کردم خودم خودروفروش بودم و ماشین می‌فروختم.

قاضی بیان کرد: در تحقیقات بازپرسی آمده است که گردش حساب شما از سال 96 تا سال 1401، 15 میلیارد تومان بوده است، از شما سؤال شد چگونه این مبلغ 250 میلیارد شده است، گفتید با توجه به تورم و قیمت خودرو این‌گونه شده است، برای همه سرمایه‌گذاران هم این اتفاق افتاده است؟

قاضی از متهم سؤال کرد: شما در خارج از کشور نیز ملک دارید. فرش‌فروشی خارج از کشور برای شماست؟

متهم پاسخ داد: خیر.

مستشار دادگاه گفت: یکی از متهمان پرونده در اظهاراتش اقرار کرده است که برادرانتان اموالی را به قبرس انتقال دادند و شرکت و املاک برای خود خریدند.

در ادامه قاضی به متهم گفت: اموالی را که دارید، اعلام کنید.

متهم گفت: فقط یک خانه دارم و هیچ اموال دیگری به نام من وجود ندارد و هر چیزی که دارم در قرارداد است. این قرارداد 257 میلیارد تومان است و طلب نیز از شرکت دارم.

در ادامه یکی دیگر از متهمان در جایگاه قرار گرفت.

قاضی گفت: قبل از ورود به شرکت چقدر درآمد داشتید؟

این متهم گفت: به‌صورت متوسط ماهانه 20 میلیون تومان درآمد داشتم.

قاضی گفت: زمانی که وارد شرکت شدید چقدر حقوق می‌گرفتید؟

این متهم گفت: حدود 3 میلیون تومان حقوق می‌گرفتم.

قاضی گفت: برای 3 میلیون تومان وارد شرکت شدید، شما که قبلاً 20 میلیون تومان درآمد داشتید؟!!

این متهم گفت: کار قبلی من بیمه نداشت.

مستشار دادگاه خطاب به متهم گفت: از سال 97 که وارد شرکت شدید گردش حساب شما 4 میلیارد و 200 میلیون تومان بوده است.

قاضی گفت: در حوزه رمزارز هم برای شرکت کار کردید؟

این متهم گفت: مدیرعامل شرکت از من در مورد رمزارز سؤال کرد و از من خواست رمزارز خریداری کنم. حدود 500 میلیون تومان رمزارز خریدم که الآن حدود 40 میلیون دلار رشد کرده است که تحویل دادسرا داده شده است.

قاضی گفت: در مورد خرید ملک توسط برادرتان در قبرس توضیح دهید.

این متهم گفت: ملکی به‌صورت اقساطی در قبرس خریده بود و قرار بود از سود شرکت اقساط را پرداخت کند که نتوانست.

در ادامه متهم دیگری در جایگاه قرار گرفت و گفت: سال 1400 با مدیرعامل شرکت آشنا شدم و در شرکت مشغول به کار شدم تمام کار‌ها با نظارت مستقیم مدیرعامل انجام می‌شد.

این متهم گفت: کارمندان شرکت بابت حقوق به مدیرعامل گلایه کردند که وی گفت؛ در زمان حاضر امکان افزایش حقوق ندارم، اما می‌توانم به کارمندان وام 200میلیون تومانی بدهم و یا هر کسی می‌خواهد می‌تواند در تعیین تکلیف فیش‌های واریزی و قرارداد‌های سرمایه‌گذاران کمک کند و بابت آن اضافه‌حقوق دریافت کند." که من قبول کردم در تعیین تکلیف قرارداد‌ها کمک کنم که مبلغی بابت حُسن انجام کار به حسابم واریز شد.

مستشار دادگاه گفت: گردش حساب شما 5 میلیارد تومان است.

قاضی از این متهم پرسید: مدیرعامل شرکت در دبی هم ملک خریده است؟

این متهم گفت: مدیرعامل شرکت یک روز کلیدی به ما نشان داد و گفت که برای یک واحد در ساختمانی روبه‌روی برج خلیفه است و مدعی شد که 78 واحد در این ساختمان خریده است.

مستشار دادگاه گفت: در حوزه رمزارز هم سرمایه‌گذاری کرده است؟

این متهم گفت: در زمان تشکیل پرونده به مدیرعامل شرکت گفتم که پول سرمایه‌گذاران را پرداخت کند که مدیرعامل شرکت گفت که در فارکس سرمایه‌گذاری کرده است.

سپس وکیل این متهم به دفاع از موکلش پرداخت.

در پایان قاضی ختم این جلسه دادگاه را اعلام کرد.

منبع : تسنیم

نظرات

مخاطب گرامی توجه فرمایید:
نظرات حاوی الفاظ نامناسب، تهمت و افترا منتشر نخواهد شد.