موضوعات داغ: # محمد رضا عارف # تصادفات جاده‌ای # آمریکا # روسیه # بازار نفت # چین # پرداخت یارانه # استان سیستان و بلوچستان

محور فیروزکوه به سوادکوه تا اطلاع ثانوی مسدود است

رئیس پلیس راه راهور فراجا گفت: محور فیروز کوه به سمت سواد کوه و بالعکس تا اطلاع ثانوی مسدود است.

به گزارش تجارت‌نیوز، سردار حسن مومنی رئیس پلیس راه راهور فراجا اظهار داشت: با توجه به انسداد محور فیروزکوه به سمت سوادکوه و بالعکس به علت تخریب جاده در مقاطع مختلف ناشی از بروز سیلاب، محور مذکور تا اطلاع ثانوی مسدود بوده و مسیر جایگزین محور هراز است.

وی افزود: با توجه به حجم بالای تردد به کلیه هموطنان عزیز که قصد سفر و تردد در این محور را دارند  توصیه  می شود حتی المقدور از تردد و سفرهای غیرضروری خودداری کرده و در صورت ضرورت برای انجام سفر، از محور هراز برای تردد استفاده نمایند.

سردار مومنی خاطرنشان کرد: از تردد ناوگان بار از مبدأ استان سمنان به سمت محور سوادکوه نیز تا عادی شدن شرایط ممانعت به عمل می آید.

 

 

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی