موضوعات داغ: # پاکستان # هند # اجاره بها مسکن # ارزش معاملات بورس # عرضه کالا در بورس کالا # صنایع بورس # افزایش قیمت مسکن # استراتژی‌های بورس

فکر کردیم بگوییم تابع و مطیع رهبریم، مشکل حل می شود؛ خیر اینطور نیست

فکر کردیم بگوییم تابع و مطیع رهبریم، مشکل حل می شود؛ خیر اینطور نیست
دبیرکل جامعه روحانیت مبارز گفت: ما فکر کردیم فقط پیوسته بگوییم تابع و مطیع رهبریم، مشکل حل می‌شود؛ اینچنین نیست.

به گزارش تجارت‌نیوز، مصطفی پورمحمدی دبیر عالی جامعه روحانیت مبارز در شبکه اجتماعی ایکس نوشت:

۱.خبرگان باید کمک بیشتری بکنند و کمک هم الزاماً این نیست که بگویند همه ما تابع و مطیع رهبر هستیم. ما فکر کرده‌ایم فقط پیوسته بگوییم تابع و مطیع رهبریم، مشکل حل می‌شود؛ اینچنین نیست. همه باید کمک کنند، یاری برسانند، حتی رایزنی و انتقاد.

۲. اگر در یک بخش از دستگاه رهبری مشکلی وجود دارد، خبرگان بررسی دقیق داشته باشد و از باب کمک برای رهبری توضیح بدهند؛ که به ضرر شما، مردم و خود آن دستگاه است. چون ما این کارها را نمی‌کنیم، همه انتقادها متوجه رهبری است؛ و به نظر من این ظلمی به رهبری است.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی