موضوعات داغ: # ایران و عمان # بورس کالای ایران # پیش بینی بازارها # قیمت سکه # ارزش معاملات بورس # بازدهی بورس # اعتصاب کامیون‌داران # آمریکا

هشدار فدراسیون صنعت آهن و فولاد مالزی درباره افزایش تعرفه برق

هشدار فدراسیون صنعت آهن و فولاد مالزی درباره افزایش تعرفه برق
فدراسیون صنعت آهن و فولاد مالزی (MISIF) نسبت به افزایش تعرفه برق که قرار است از ۱ ژوئیه ۲۰۲۵ اجرایی شود، هشدار داد.

به گزارش تجارت نیوز، اخبار فولاد/ افزایش تعرفه برق به‌عنوان یکی از چالش‌های اصلی صنعت فولاد مالزی، خطراتی را برای رقابت‌پذیری و پیشرفت‌های زیست‌محیطی ایجاد کرده است.

به گزارش تجارت‌نیوز و به نقل از فولادنیوز، فدراسیون صنعت آهن و فولاد مالزی (MISIF) نسبت به افزایش تعرفه برق که قرار است از ۱ ژوئیه ۲۰۲۵ اجرایی شود، هشدار داده است.

بر اساس این برنامه، تعرفه برق از ۳۹.۹۵ سنت در هر کیلووات ساعت به ۴۵.۶۲ سنت افزایش خواهد یافت.

فدراسیون آهن و فولاد مالزی تأکید دارد که هزینه‌های انرژی بخش مهمی از هزینه‌های کلی تولید فولاد را تشکیل می‌دهد و این افزایش می‌تواند مانع تلاش‌های صنعت برای کاهش انتشار کربن شود.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی