موضوعات داغ: # قیمت سکه # پیش بینی بازارها # افزایش معاملات مسکن # عرضه خودرو در بورس کالا # پیش بینی قیمت سکه # پیش بینی قیمت طلا # قیمت طلا # واردات شمش طلا

دامنه بورس کاهش یافت؛ مثبت منفی یک برای ۳ روز

دامنه بورس کاهش یافت؛ مثبت منفی یک برای ۳ روز
با تصمیم سازمان بورس دامنه نوسان مثبت منفی یک درصد شد.

به گزارش تجارت‌نیوز، پیرو برگزاری جلسه اضطراری هیات مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار در ساعات ابتدایی روز جاری، مقرر گردید با هدف حمایت از حقوق سهامداران و جلوگیری از تاثیر هیجانات بر روند بازار، دامنه نوسان کلیه نمادهای سهام و حق تقدم سهام قابل معامله در بازارهای بورس و فرابورس برای مدت سه روز متوالی به مثبت و منفی ۱ درصد و دامنه نوسان صندوق های سهامی نیز به مثبت و منفی ۲ درصد محدود گردد.

بدیهی است سازمان بورس با همکاری شرکت های بورس و فرابورس به صورت پیوسته شرایط بازار و وقایع مرتبط را رصد نموده و در صورت لزوم تصمیمات بعدی را اتخاذ و اعلام خواهد نمود.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی