موضوعات داغ: # پیش بینی بازارها # وزارت اقتصاد # بازار سرمایه # آلودگی هوا # بازار سهام # پیش بینی بورس # پیش بینی قیمت دلار # پیش بینی قیمت سکه

تقدیر نماینده وزارت آموزش و پرورش از شاد بابت خلق جریان جدید یادگیری

تقدیر نماینده وزارت آموزش و پرورش از شاد بابت خلق جریان جدید یادگیری
نماینده وزیر آموزش و پرورش در پروژه شاد ضمن بازدید از مرکز تخصصی مانیتورینگ این اپلیکیشن، با اشاره به موقعیت‌های جذابی که توسط این زیست‌بوم فراهم شده، گفت: یکی از این نمونه‌ها «مسابقه ماه مجلس» است که جریان یادگیری را در قالب گیم پیش می‌برد.

نماینده وزیر آموزش و پرورش در پروژه «شاد» ضمن بازدید از مرکز تخصصی مانیتورینگ این اپلیکیشن، با اشاره به موقعیت‌های جذابی که توسط این زیست‌بوم فراهم شده، گفت: یکی از این نمونه‌ها «مسابقه ماه مجلس» است که جریان یادگیری را در قالب گیم پیش می‌برد.

علی باقرزاده مشاور و نماینده وزیر آموزش و پرورش در پروژه «شاد» صبح روز سه‌شنبه ۱۰ آبان ۱۴۰۱، به همراه جمعی از مدیران و مسئولان این وزارتخانه با حضور در مرکز مانیتورینگ تخصصی پلتفرم‌های دیجیتال همراه اول، ضمن آشنایی با زیرساخت و مباحث فنی این پروژه، در جریان آخرین آمار مرتبط و وضعیت کنونی آن در فضای آموزشی کشور قرار گرفتند که در این بازدید، علی اکبر حکمتی کیا نماینده همراه اول در پروژه شاد آنان را همراهی کرد.

http://mci.ir/-A2YVKS

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی