موضوعات داغ: # بنزین سوپر # صادرات نفت # صادرات نفت ایران # پرسپولیس # قیمت ریپل # بحران کم آبی # فولاد # کم آبی

اختلال در صدور ویزای ایران در عراق و افغانستان

عضو هیئت نمایندگان اتاق بازرگانی ایران از تعلل در صدور روادید برای خریداران کالاهای ایرانی انتقاد کرد.

حجت‌الله ذبیحی افزود: علاوه بر تعلل در صدور ویزا در کنسولگری‌های ایران در کشورهای همسایه برای بازرگانان عراقی و افغان، روادید به صورت 6 ماهه صادر می‌شود که هیچ جذابیتی برای این بازرگانان ندارد.

به گزارش تجارت‌نیوز، وی اضافه کرد: این تعلل در صدور روادید و کم بودن اعتبار روادید صادرشده در حالی است که هند و پاکستان برای این فعالان اقتصادی و بازرگانان افغان روادید 5 ساله و در کم‌ترین زمان ممکن صادر می‌کنند که نوعی جذابیت برای بازرگانان به شمار می‌رود.

این صادرکننده به رسانه ملی گفت: بازرگانان کشورهای همسایه اگر چه به کیفیت و قیمت مناسب محصولات و کالاهای ایرانی اذعان دارند اما در قیاس صدور روادید ایران با دیگر کشورهای همسایه، آن کشورها را برای تجارت و خرید کالا انتخاب می‌کنند.

ذبیحی افزود: مشکلات صدور روادید ایرانی برای بازرگانان کشورهای همسایه از جمله عراق و افغانستان موجب شده است قراردادهای چند میلیون دلاری ما با این بازرگانان فسخ شود.

 

منبع: تسنیم

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی