موضوعات داغ: # بندر شهید رجایی # رئیس سازمان بورس اوراق بهادار # پیش بینی بازارها # انفجار # بندرعباس # عرضه کالا در بورس کالا # خودروهای وارداتی # قیمت سکه

استاندار هرمزگان از احتمال سفر پزشکیان به بندرعباس‌ خبر داد

استاندار هرمزگان از احتمال سفر رئیس جمهور به بندرعباس‌ خبر داد و گفت ما آمادگی لازم برای سفر ایشان را داریم و در صورتی که تصمیم بگیرند به بندرعباس سفر خواهند داشت.

به گزارش تجارت نیوز، محمد آشوری تازیانی، استاندار هرمزگان اظهار داشت: عملیات بندری و گمرکی در بندر شهید رجایی از ساعت 10 شب گذشته از سر گرفته شده و اکنون روند صادرات، واردات و ترانزیت به روال عادی بازگشته است.

آشوری تازیانی در محل حادثه گفت: از همان لحظات اولیه انفجار، آتش‌نشانان شجاع و مجموعه نیروهای عملیاتی به سرعت وارد عمل شدند و توانستند بخش قابل توجهی از حریق را مهار کنند. تنها بخش کوچکی از آتش باقی مانده که با تلاش بی‌وقفه در حال کنترل است.

وی افزود: از شب گذشته عملیات بندری و گمرکی بدون وقفه آغاز شده و اکنون صادرات، واردات و ترانزیت در بندر شهید رجایی در حال انجام است. این موضوع پیام روشنی دارد که حتی در بحران‌ها نیز روند فعالیت‌های اقتصادی کشور ادامه خواهد داشت.

استاندار هرمزگان با اشاره به آمار مصدومان و فوتی‌ها بیان کرد: بر اساس آخرین بررسی‌ها، تاکنون 18 نفر جان باخته‌اند و احتمال افزایش این آمار تا حدود 27 نفر نیز وجود دارد که اطلاعات قطعی به‌زودی اعلام خواهد شد.

وی تاکید کرد: با مدیریت بحران و همکاری همه دستگاه‌های امدادی، اوضاع در بندر شهید رجایی به وضعیت تعادل نزدیک شده و کنترل کامل آتش در حال انجام است.

وی همچنین در جمع رسانه‌ها از احتمال سفر رییس جمهور به بندرعباس هم خبرداد و گفت ما آمادگی لازم برای سفر ایشان را داریم و در صورتی که تصمیم بگیرند به بندرعباس سفر خواهند داشت.

منبع: تسنیم

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی