به گزارش تجارتنیوز، کاخ سفید با عقب نشینی از سخنان جو بایدن رئیس جمهور امریکا درباره “مشاهده قتل و سربریدن کودکان اسرائیلی” توسط نیروهای حماس گفت که نه جو بایدن و نه هیچ مقام امریکایی تاکنون تصاویر سربریدن و قتل کودکان اسرائیلی توسط نیروهای حماس را مشاهده نکرده است بلکه این موضوع به نقل از رسانه ها و مقامات اسرائیلی دریافت شده است.
بایدن در دیدار خود با رهبران جامعه یهودی در کاخ سفید با اشاره به حمله نیروهای حماس به اسرائیل گفته بود فکر نمی کرد «تصاویری از تروریست ها در حال قطع سر کودکان ببیند”.
واشنگتن پست به نقل از سخنگوی کاخ سفید نوشت: ” در این باره نه رئیسجمهور بایدن و نه هیچ یک از مقامات آمریکایی هیچ عکسی دریافت نکردند یا به طور مستقل از صحت گزارش های در این باره مطمئن نشدند”.
اظهارات بایدن بر اساس ادعاهای سخنگوی بنیامین نتانیاهو است
این سخنگو افزود که اظهارات بایدن در مورد جنایات ادعایی بر اساس ادعاهای سخنگوی بنیامین نتانیاهو نخست وزیر اسرائیل و گزارش های رسانه های اسرائیلی است.
در همین زمینه، یک مقام آمریکایی که نام او اعلام نشده به شبکه الجزیره گفت آنچه بایدن در مورد جنایات ادعایی در حمله حماس گفت منبع آن اظهارات مقامات اسرائیلی است.
جنبش حماس در بیانیهای گفت این گروه فلسطینی کودکان را مورد هدف قرار نمی دهد. حماس همچنین از رسانه های غربی خواست در پوشش خبری خود دقت داشته باشند و نسبت به روایت اسرائیل طرفداری و سوگیری نداشته باشند.
منبع: عصر ایران
غرب خصوصا آمریکا و اسرائیل نباید انتظار داشته باشند که نسل کشی مسلمانان مظلوم غزه در خاورمیانه رخ دهد و ملتها و کشورهای همسایه و مسلمان فقط نظاره گر این جنایات ضد بشری باشند.
قطعا این فجایع موجب ورود بازیگران جدید منطقه ای به جنگ غزه خواهد شد و آنگاه کنترل تبعات جنگ برای کل دنیا ممکن نیست.
درصورت رخ دادن چنین جنگی حذف اسرائیل از روی نقشه و پایگاههای آمریکا در خاورمیانه حداقل اتفاق قابل پیشبینی خواهد بود.
ضمن آنکه ورود روسیه، چین ، اروپا و آمریکا به غرب آسیا خود به خود آتش جنگ جهانی سوم را کلید خواهد زد.
ظاهرا اسرائیل که خود را بازنده این میدان می بیند در تلاش است تا با ایجاد جنگی فراگیر پای همه کشورهای جهان را به این جنگ خونین باز کند.