موضوعات داغ: # اوکراین # دونالد ترامپ # زلنسکی # دونالد ترامپ # زلنسکی # هواشناسی # آمریکا # اتحادیه اروپا

انتقاد معاون ترامپ از سرمایه‌گذاری دانمارک در گرینلند

معاون ترامپ روز گذشته در سفر به گرینلند، کپنهاگ را به کم‌کاری در سرمایه‌گذاری در گرینلند متهم کرد.

به گزارش تجارت نیوز، ونس روز جمعه در جریان سفر کوتاهی به پایگاه فضایی پیتوفیک آمریکا در شمال گرینلند، مدعی شد که ایالات متحده “تنها کشوری در جهان است که به حاکمیت (گرینلندی‌ها) و امنیت آنها احترام می‌گذارد.”

وی خطاب به دانمارک و بدون ارائه مدرکی برای ادعاهای خود گفت: “شما برای مردم گرینلند و برای امنیت این سرزمین پهناور و زیبا کم‌کاری کرده‌اید.”

اظهارات ونس درحالی مطرح شده که پس از انتشار گزارش‌هایی مبنی بر اینکه در صورت بازدید از دیگر مناطق عمومی‌ گرینلند با اعتراضات مردم این جزیره مواجه خواهد شد برنامه سفر اولیه خود را تغییر داد.

ونس که با مایک والتز، مشاور امنیت ملی آمریکا، و کریس رایت، وزیر انرژی به گرینلند سفر کرده بود افزود، ایالات متحده برنامه فوری برای افزایش حضور نظامی در این جزیره ندارد، اما منابع بیشتری، از جمله کشتی‌های جنگی و یخ‌شکن‌های نظامی، اختصاص خواهد داد./

منبع: فارس

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی