موضوعات داغ: # ایران خودرو # شرکت کروز # تعطیلی مدارس # سرما # پیش بینی بازارها
مهرعلیزاده، داوطلب انتخابات ریاست‌جمهوری:

از گسترش فقر و بیکاری رنج می‌برم

مهرعلیزاده+تجارت نیوز

محسن مهرعلیزاده، داوطلب انتخابات ریاست‌جمهوری گفت: بحران اقتصادی موجود، صرفا مربوط به بحث اقتصاد نیست بلکه وضعیت موجود، حاصل بحران مدیریت کلان، بی‌برنامگی و نقصان در سیاست­‌ورزی داخلی و خارجی است.

به گزارش تجارت‌نیوز، محسن مهرعلیزاده، معاون رئیس دولت اصلاحات یکی از شخصیت‌های سیاسی اصلاح‌طلب بود که با حضور در وزارت کشور برای مارتن انتخابات ریاست‌جمهوری سیزدهم نام‌نویسی کرد.

او در گفتگویی وعده‌ها و نظرها خود را مطرح کرده است که گزیده‌هایی از آن را در ادامه می‌خوانید.

-من حقیقتا بیش از هر چیز از گسترش فقر، نابرابری، رکود، بیکاری، شکاف‌های متعدد اجتماعی و سیاسی رنج می‌برم، بدون هیچ شعاری معتقدم حتی اگر کسی دلسوز مردم نباشد حداقل باید آنقدر عاقل باشد که بداند که منفعت فردی او در منفعت جمعی جامعه تعریف می‌شود و بدون پایداری اجتماع منافع فردی و گروهی وی تامین نخواهد شد.

-برنامه‌های ما حول دو مفهوم تحول و عدالت تدوین شده است.اگر چه ممکن است عبارت «دولت تحول و عدالت» وجهی شعاری داشته باشد اما حقیقتا این ترکیب برای ما یک شعار نیست بلکه کلیدواژه‌های برنامه عملی دولت ما را شکل می‌دهد. برنامه­‌های ما حول تحول در اقتصاد، تولید و معیشت مردم و مبارزه با فساد تدوین شده است.

-بحران اقتصادی موجود صرفا مربوط به بحث اقتصاد نیست بلکه وضعیت موجود حاصل بحران مدیریت کلان، بی‌برنامگی و نقصان در سیاست‌‌ورزی داخلی و خارجی است. از همین منظر عمل­گرایی دولت من در نسبت با خردگرایی، برنامه‌محوری، شفافیت و رفع نقصان در حوزه سیاست داخلی و خارجی تعریف می‌شود،

-در حوزه سیاست، اهم برنامه­‌های من معطوف است به تنش‌زدایی از فضای سیاسی کشور، تعامل و مذاکره با همه کسانی که استقرار حکمرانی عمومی دغدغه­ ایشان است. نهایتا گمان می‌کنم ضمن گسترش سیاست‌ورزی سالم و به دور از استبداد رای، همچنین تقویت تحزب و مردم‌سالاری دینی در کشور لازم است دولت در برقرای وحدت ملی کوشا باشد.

-در حوزه اقتصادی اهم برنامه‌های دولت تحول و عدالت معطوف خواهد بود به «رفع انحصار و فراهم کردن زمینه رقابت اقتصادی به نفع واحدهای متوسط اقتصادی و کسب و کارهای کوچک جهت ایجاد اشتغال و کاهش بیکاری همچنین بالا رفتن قدرت خرید مردم.»، «مبارزه با فساد از طریق ایجاد شفافیت در نظام پولی و بانکی کشور، ایجاد سیستم نظارتی هوشمند، اصلاح نظام مالیاتی کشور جهت جلوگیری از فرار مالیاتی و اخذ مالیت از شرکت‌ها و واحدهای بزرگ اقتصادی و …»، « تقویت نظام بهداشت و درمان و بیمه کشور به منظور حمایت از اقشار آسیب‌پذیر»، «تقویت فضای کسب و کار»، «هدفمندکردن یارانه‌ها»، «توزیع عادلانه منابع در سطح کشور و رفع تبعیض» و «جذب سرمایه‌گذاری خارجی و ایجاد نگاه اقتصادی در سیاست خارجی».

منبع: فارس

آخرین اخبار انتخابات را در صفحه اختصاصی انتخابات ۱۴۰۰ پیگیری کنید.

نظرات