موضوعات داغ: # مذاکرات ایران و آمریکا # ارزش معاملات بورس # هوش مصنوعی # آینده بورس # پیش بینی بازارها # مذاکرات # پیش بینی قیمت طلا # آموزش بورس

ترامپ: به دنبال توافق ساده با ایران هستیم

رئیس‌جمهور آمریکا در مسیر سفر به رم، برای شرکت در مراسم تشییع رهبر کاتولیک‌های جهان، گفت که به دنبال یک «توافق ساده» با ایران است.

به گزارش تجارت نیوز، «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهوری آمریکا در مسیر سفر به رم برای شرکت در مراسم تشییع پاپ فرانسیس، رهبر کاتولیک‌های جهان، گفت که به دنبال یک «توافق ساده» با ایران است.

وی در هواپیمای ریاست‌جمهوری به خبرنگاران گفت که تنها هدف آمریکا حصول اطمینان از عدم دستیابی ایران به سلاح هسته‌ای است.

رئیس‌جمهوری آمریکا افزود که مذاکرات بین دو کشور «در بالاترین سطح» است و «بسیار خوب پیش می‌رود».

وی گفت که بیشتر «ترجیح می‌دهد» توافق به دست آید تا این‌که سناریوی «ناخوشایند دیگری» اتفاق بیفتد.

وی ساعتی پیش از آن نیز گفته بود که در ارتباط با ایران همه چیز به خوبی پیش می‌رود.

رئیس‌جمهوری آمریکا به خبرنگاران گفت: «در خصوص ایران، فکر می‌کنم همه چیز به خوبی پیش می‌رود. باید ببینیم چه پیش می‌آید. ما درحال کار روی مسائل زیادی هستیم که نباید روی آنها کاری انجام شود چرا که هیچ‌ یک از این اتفاق‌ها نباید رخ می‌داد».

ترامپ با انتقاد مجدد از «جو بایدن» رئیس‌جمهوری سابق آمریکا گفت: «بایدن باید این کارها را انجام می‌داد. بایدن باید این مسأله را درست می‌کرد اما موفق به انجام آن نشد. حتی به آن نزدیک هم نشد».

منبع: ایلنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی