موضوعات داغ: # بازار لوازم خانگی # جهیزیه‌ # قیمت لوازم خانگی # لوازم خانگی # ارز دیجیتال # بیت کوین # تتر # اوکراین

تعطیلی ادارات و مدارس البرز سه شنبه ۲۳ بهمن اعلام شد

ادارات استان البرز روز سه شنبه ۲۳ بهمن تعطیل شد. دانشگاه‌ها و بانک‌ها به استثنای واحدهای قضایی، مراکز امدادی، درمانی و خدماتی نیز در استان تعطیل و آموزش در کلیه مقاطع تحصیلی به صورت غیرحضوری خواهد بود.

به گزارش تجارت نیوز، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار البرز گفت: تمامی مراکز دولتی و غیردولتی استان البرز روز سه‌شنبه ۲۳ بهمن ماه تعطیل است.

احمد افضلی بامداد سه‌شنبه ۲۳ بهمن ضمن پوزش از شهروندان گفت: به علت ناترازی به وجود آمده، بر اساس مصوبه کارگروه انرژی و با توجه به برودت هوای استان، روز سه شنبه ٢٣ بهمن ماه تمامی ادارات دولتی و غیر دولتی، موسسات عمومی و خصوصی، دانشگاه‌ها و بانک‌ها به استثنای واحدهای قضایی، مراکز امدادی، درمانی و خدماتی در استان تعطیل و آموزش در کلیه مقاطع تحصیلی به صورت غیرحضوری خواهد بود.

افضلی با تاکید بر اینکه بانک‌های استان موظف به فعال کردن و اعلام شعب کشیک خود هستند، افزود: خاموش بودن کلیه سیستم‌های گرمایشی و روشنایی در ادارات استان و مراکز مذکور از جمله مواردی است که باید در دستور کار مدیران و مسئولین قرار گیرد.

وی با اشاره به الزامی بودن این مصوبه از همه همشهریان خواست همکاری لازم را در خصوص صرفه جویی در مصرف انرژی داشته باشند.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی