موضوعات داغ: # تورم # تورم اقلام خوراکی # تورم خوراکی # تورم مواد غذایی # بازار خودرو # سایپا # سهند G # قیمت خودرو

تغییر ساعات فعالیت میادین میوه و تره بار در ماه رمضان

ساعات فعالیت میادین میوه و تره‌ بار شهرداری تهران در ماه رمضان تغییر کرد.

به گزارش تجارت نیوز، ساعت فعالیت میادین و بازارهای میوه و تره‌بار شهرداری تهران در ماه مبارک رمضان تغییر کرد.

بر اساس اطلاعیه روابط عمومی سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران، ساعت کاری تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار شهرداری تهران صبح‌ها از ساعت 8 الی 13 و بعدازظهرها از ساعت 14 الی 18 است.

همچنین روزهای جمعه مورخه‌های 17 و 24 اسفندماه ساعات کاری تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار شهرداری تهران از 8 صبح تا 13 است.

این در حالی است که میادین و بازارهای میوه و تره‌بار شهرداری تهران از 25 تا 29 اسفندماه از ساعت 8 صبح تا 20 شب به صورت یکسره فعال است.

بر اساس این اطلاعیه همچنین روز پنج‌شنبه 30 اسفند ماه تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار شهرداری تهران فعال است و تمامی مرخصی های روزانه و تشویقی پرسنل میادین و بازارها از روز پنج‌شنبه 23 اسفندماه تا پایان سال جاری لغو است.

در ادامه اطلاعیه روابط عمومی سازمان مدیریت میادین میوه و تره‌بار شهرداری تهران درباره فعالیت میادین و بازارهای میوه و تره‌بار در سال 1404 آمده است: در سال جدید نیز از روز جمعه اول فروردین تا روز یکشنبه سوم فروردین ماه نیز تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار شهرداری تهران تعطیل است.

همچنین از روز دوشنبه 4 فروردین ماه 1404 تنها میادین 22گانه میوه و تره‌بار شهرداری تهران از ساعت 8:00 لغایت 13:00 فعال بوده و از روز سه شنبه 5 فروردین تا روز یکشنبه 10 فروردین تمامی میادین و بازارهای میوه و تره‌بار از ساعت 8 الی 13 فعال خواهند بود.

بر اساس این اطلاعیه روز جمعه مورخه 8 فروردین ماه 1404 مصادف با آخرین جمعه ماه مبارک و روز قدس ، تمامی میادین وبازارها تعطیل و در روز دوشنیه 11 فروردین 1404 ( مصادف با یکم شوال و عید سعید فطر ) تمامی میادین وبازارها از ساعت 8:00 لغایت 13:00 فعال است.

لازم به ذکر است در روزهای سه شنبه و چهارشنبه مورخه‌های 12 و 13 فروردین ماه تمامی میادین و بازارها تعطیل خواهد بود.

منبع: ایلنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی