موضوعات داغ: # ناترازی انرژی # پیش بینی بازارها # اجلاس شانگهای # اتریوم # بازار سهام # پیش بینی بورس # پیش بینی قیمت دلار # پیش بینی قیمت سکه

تلاش شرکت‌های انگلیسی برای گسترش همکاری‌های ریلی با ایران

تلاش شرکت‌های انگلیسی برای گسترش همکاری‌های ریلی با ایران
سفیر انگلیس در دیدار با معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت در ششمین نمایشگاه بین‌المللی حمل‌و‌نقل‌ ریلی گفت: برای همکاری فی‌مابین شرکت‌های صنایع ریلی انگلیسی و طرف‌های ایرانی تلاش خواهد کرد.

سفیر انگلیس در تهران در دیدار با معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت و رئیس هیئت عامل ایدرو ظرفیت همکاری‌های مشترک در صنایع ریلی ایران را بسیار خوب ارزیابی و تاکید کرد تلاش خواهد کرد تا شرکت‌های صنایع ریلی انگلیسی در ایران حضور یافته و در این زمینه با طرف‌های ایرانی سرمایه‌گذاری و همکاری مشترک شکل گیرد.

به گزارش تجارت‌نیوز، معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز جریان بازدید از سفیر انگلیس از غرفه سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران در نمایشگاه حمل‌ونقل ریلی، سیاست‌ها و برنامه‌های کلان دولت را مبتنی بر توسعه حمل و نقل ریلی اعلام کرد که از جمله در بخش حمل و نقل ریلی شهری پروژه‌های بزرگی به ایدرو واگذار شده است.

وی آمادگی ایران و ایدرو را برای اجرای این پروژه ها در قالب همکاری‌های بین‌المللی اعلام و توافق‌ها با شرکت‌های مطرحی چون آلستوم فرانسه، اشتدلر سوئیس، پوژن چین و سایر شرکت‌های اروپایی را نمونه‌هایی از وجود علاقمندی طرف ایرانی و زمینه مناسب گسترش تعاملات در این مرحله ارزیابی کرد.

 

منبع: ایدرونیوز

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی