موضوعات داغ: # خاموشی برق # قطعی برق # کمبود برق # بازار طلا # پیش بینی قیمت طلا # خرید طلا # زریاب # قیمت طلا

توقیف محموله 35 تنی چوب قاچاق در مازندران

رئیس پلیس امنیت اقتصادی مازندران از کشف ۳۵ تن چوب آلات جنگلی قاچاق از نوع راش و توسکاه، به ارزش ۵۰ میلیارد ریال در شهرستان بابل خبر داد.

به گزارش تجارت نیوز، سرهنگ سامع خورشاد رئیس پلیس امنیت اقتصادی مازندران گفت: اداره قاچاق پلیس امنیت اقتصادی استان مازندران با اعلام خبری مبنی بر اینکه تعدادی قاچاقچیان حرفه‌ای و سازمان یافته پس از قطع درختان قصد تبدیل چوب آلات جنگلی در یک کارگاهی در منطقه بندپی شهرستان بابل را دارند، بررسی موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

او افزود: ماموران پلیس امنیت اقتصادی شهرستان بابل با همکاری عوامل منابع طبیعی به مکان مورد نظر اعزام و ۵ تن چوب الات جنگلی از نوع راش و توسکا را در حین تخلیه و ۳۰ تن چوب فراوری شده آماده بهره برداری در انبار را کشف و متهمان را دستگیر کردند.

سرهنگ خورشاد با اشاره به اینکه چوب‌های قاچاق مکشوفه به سازمان حفاظت از منابع طبیعی شهرستان بابل تحویل شد، گفت: کارشناسان ارزش ریالی چوب‌های مکشوفه و موجود در انبار را بالغ بر ۵۰ میلیارد ریال اعلام کردند.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی مازندران افزود: با هماهنگی مراجع قضایی مکان مورد نظر پلمب و در خصوص سازمان یافتگی بودن جهت شناسایی سرشبکه اصلی در پلیس امنیت اقتصادی شهرستان بابل پرونده تشکیل و در حال رسیدگی می‌باشد.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی