به گزارش تجارتنیوز، در حالی که اخباری در خصوص افزایش دامنه نوسان مطرح شده است، مدیر نظارت بر بورسهای سازمان بورس در زمینه شایعه افزایش دامنه نوسان گفت: توسط سازمان بورس، شرکت بورس و نیز فرابورس پیشنهادی برای افزایش دامنه نوسان مطرح نشده است.
محسن خدابخش انجام معاملات الگوریتمی را به جز در موارد خاصی تخلف عنوان کرد و توضیح داد: اکنون چنانچه معاملات الگوریتمی به جز برای بازارگردان ها که مشخص شده اند، در موارد دیگری استفاده شود، از طرف سازمان بورس با آن برخورد می شود.
وی افزود: تاکید سازمان در این ارتباط نظارت دقیق است و در صورتیکه افرادی مضنون به انجام تخلفاتی مانند انجام معاملات الگوریتمی باشند، حداقل کدهای آنلاین آنها بسته شده و از انجام معاملات به طور آنلاین محروم می شوند.
مدیر نظارت بر بورسهای سازمان بورس در رابطه با تصمیم های اخیر سازمان در جهت عمق بخشی به بازار گفت: فعلا تمرکز بورسها و سازمان بورس بر بازارگردانی است و باید بازارگردانی در بورس ها به نحو صحیح انجام شود؛ این امر راه افزایش نقدشوندگی بازار و حرکت قیمت ها در مدار منطق است.
منبع: خبرآنلاین
لطفاسازمان بوریک نگاه به بانک سرمایه ونتوس بکننددیگه اینهاشورشودراوردند
بنظرمیرسدبعضی نمادهارانوسانی کنندامادرنمادخودروها پتروشیمی ها وفلزات نوسانات اجازه رشدرانمیدهد
اینطوری سرمایه گذارجرات نمیکنه سرمایه بیاره
عزیزان بورس خوبه برای اقتصاد سالم نه برای ایران که همه دزدند سهم را در ۹۰۰۰ تومن به مردم فروختند در ۲۲۰۰ تومن با شک و تردید می گند ارزنده هست یا نیست
چرا کسانیکه که به دولت اعتماد کردند و دنبال دلالی ارز و غیره نرفتند و سرمایه مختصری که داشتند به سفارشتان در بورس سرمای گذاری کردند را بی اعتماد میکنید!
صنف طلا دارن ورشکست میشن کسی طلا نمیخره شما انتظار دارین مردم سرمایه هاشون رابیارن سهام بخرن
دلار با این کاهشی که درپیش گرفته شاخصها به زیر یک میلیون میتونه کاهش یابد
به بهانه های واهی دلار بردن ۳۲ هزار تومن سهام و طلا وسکه ودلار به مردم مظلوم فروختن همه مردم را از سرمایه خالی کردن
حالا کسی پول نداره چیزی بخره چه برسه به سهام
اکثر سرمایه دارهای زرنگ همه پولاشون تبدیل به ریال کردن منتظرن دلار ۱۵ هزار تومن بشه وارد خرید در بازارها بشن
بچه ها دولت نفسای اخرشه
شما که نظر هستید ,
چرا نماد خصدرا بازارگردان نداره سه ماه ریزش داشته و
قفل در صف فروش ,,
بابام جان گفتم اقتصاد ما ول معطله
مظنون نه مضنون…
اقا تو را به خدا به داد سهامداران کفپارس برسید قبل از مجمع ۴۰ درصد ضرر بعد از جمع هم قفل در صف فروش بدون بازار گردان