موضوعات داغ: # کیش اینوکس # کیش اینوکس 2025 # قیمت سکه # پرسپولیس # وزیر نیرو # آب # پیش بینی بازارها # قیمت طلا

جدا شدن یک مدیر دیگر از پرسپولیس

جدا شدن یک مدیر دیگر از پرسپولیس
معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس که تلاش کرد برنامه های مد نظرش را در این باشگاه پیاده کند، پس از آن که مورد حمایت مسئولان و هیئت مدیره قرار نگرفت، مسئولیت خود را واگذار کرد!

به گزارش تجارت نیوز، محمد انصاری معاون ورزشی باشگاه پرسپولیس که در دوران مدیریت رضا درویش حضور در این پست را برای بهبود شرایط آکادمی و همچنین نظم بخشیدن به امور تیم‌ها پذیرفت حالا تصمیم به ترک پست خود گرفته است.

انصاری که ایده‌هایش برای تنظیم مقررات در آکادمی مورد تأیید هیئت مدیره قرار گرفته بود پس از عدم همراهی مدیران باشگاه در ۲ ماه اخیر با درخواست‌هایش تصمیم خود برای ترک معاونت ورزشی را اجرایی کرد تا همچون محمد محمدی و حسین بادامکی که پیش از او در این پست بودند با نارضایتی ترک کار کند.

انصاری دیگر حاضر نیست در این پست باشد و پیشنهاد حضور در هیئت مدیره باشگاه را نیز تاکنون نپذیرفته است. پیمان حدادی مدیرعامل باشگاه اصرار به حفظ انصاری به عنوان مشاور عالی خود دارد اما بازیکن پیشین سرخ‌ها به دلیل عدم تغییر در برخی از پست‌های حساس تیم بزرگسالان و همچنین داخل باشگاه، با این درخواست نیز فعلا مخالفت داشته است.

انصاری حتی برای جایگزینی خود، نام محسن خلیلی را به عنوان گزینه پیشنهادی مطرح کرده و اعلام داشته که با وجود دلخوری از شرایط موجود، قصد ندارد در فضایی تنش‌آلود از پرسپولیس جدا شود. او همچنین تأکید کرده که در صورت نیاز، برای انتقال تجربه و همکاری در فرآیند تغییرات، آماده کمک به باشگاه خواهد بود.

منبع: مهر

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی