موضوعات داغ: # آینده اقتصاد ایران # بنزین # مقتصاد # پیش بینی بازارها # پیش بینی قیمت سکه # پیش بینی قیمت طلا # قیمت سکه # قیمت طلا

خرمای ماه رمضان و میوه شب عید تامین است

مدیرعامل مرکزی سازمان تعاون روستایی ایران گفت: خرمای ماه مبارک رمضان و میوه شب عید همه استان های کشور تامین است و کمبودی در این زمینه وجود ندارد و در صورت هر گونه کسری، ذخایر احتیاطی موجود روانه بازار می شود.

به گزارش تجارت نیوز، محمدرضا طلایی روز دوشنبه درباره وضعیت تامین خرما و میوه شب عید و نحوه قیمت گذاری آنها افزود: یک روز قبل از شروع ماه مبارک رمضان خرما را به دستور وزیر جهاد کشاورزی در فروشگاه های زنجیره ای و میادین میوه و تره بار توزیع کردیم؛ البته در استان ها توزیع در اختیار کارگروه های استانی است.

به گفته وی، در بحث توزیع میوه در استان ها نیز اختیارات به کارگروه های استانی سپرده شده است.

مدیرعامل سازمان مرکزی تعاون روستایی ایران از ذخیره سازی ۷۰۰ تن خرما خبر داد و اظهار داشت: اکنون خرما مورد نیاز استان ها به میزان ۵۰۰ تن ذخیره سازی شده و علاوه بر آن ۲۰۰ تن خرمای مضافتی، کبکاب و کلوته نیز در تهران و ۵۰۰ تن خرما کلوته در باغات منطقه جیرفت کرمان ذخیره‌سازی شده است.

وی تصریح کرد: آمادگی داریم در صورت نیاز استان ها خرما جیرفت در قالب جعبه‌ های ۷۰۰ گرمی تا یک کیلوگرمی وارد بازار شود.

طلایی گفت: آنچه که اکنون در سردخانه های کشور ذخیره سازی شده، خرما در جعبه های هفت کیلوگرمی است که در صورت نیاز در قالب بسته بندی های ۷۰۰ گرمی تا یک کیلویی عرضه می شود.

وی با تاکید بر اینکه قیمت خرما ماه مبارک رمضان باید ۱۵ تا ۲۰ درصد زیر نرخ خرده فروشی ها باشد، تصریح کرد: قیمت گذاری خرما در استان ها بر عهده کارگروه های استانی است.

این مقام مسئول افزود: بر اساس مصوبه تنظیم بازار استان تهران، باید قیمت هر کیلوگرم خرما مضافتی ۱۴۸ هزارتومان، کبکاب ۷۰ هزار تومان و کلوته هم ۵۵ هزارتومان به دست مصرف کنندگان برسد.

منبع: ایرنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی