موضوعات داغ: # کشتی آزاد # بورس کالا # پیش بینی بازارها # صادرات # بورس انرژی # قیمت سکه # خودروهای وارداتی # بازار خودرو

دست آذرپیرا به طلای کشتی آزاد قهرمانی جهان نرسید

دست آذرپیرا به طلای کشتی آزاد قهرمانی جهان نرسید
امیرعلی آذرپیرا در فینال وزن ۹۷ کیلوگرم قهرمانی جهان کرواسی برابر اسنایدر آمریکایی کشتی گرفت. در حالی که هشت ثانیه مانده بود تا کشتی تمام شود و دست آذرپیرا به عنوان فرد پیروز بالا برود پایش از تشک بیرون رفت و در ادامه اعتراض مربیان جواب نداد تا با نتیجه ۲ بر ۴ شکست بخورد و به مدال نقره برسد.

به گزارش تجارت نیوز، امیرعلی آذرپیرا نماینده ایران در فینال وزن 97 کیلوگرم کشتی آزاد قهرمانی جهان که در شهر زاگرب پایتخت کرواسی برگزار می‌شود؛ مقابل کایل اسنایدر، آزادکار سرشناس آمریکایی قرار گرفت و در حالی که تا لحظات پایانی کشتی برابری به نمایش گذاشته بود، روی یک غافلگیری با نتیجه 4 بر 2 شکست خورد و به مدال نقره رسید.

آذرپیرا در دور نخست با نتیجه 2 – 2 گانخویاگ گانباتار از مغولستان را مغلوب کرد. وی در دور بعد با نتیجه 6 بر 3 احمد ماگامایف از بلغارستان را از پیش رو برداشت و به مرحله یک چهارم نهایی راه یافت. وی در این دیدار با نتیجه 10 بر صفر ویکی از هند را شکست داد و راهی نیمه نهایی شد. وی در این دیدار با نتیجه 5 بر 2 از سد احمد تاج الدینوف قهرمان جهان و المپیک از بحرین گذشت و به دیدار فینال رسید.

با برگزاری دیدار فینال 97 کیلوگرم، کار تیم ملی ایران که قهرمانی زودهنگامش را پیش از این قطعی کرده بود با کسب 2 مدال طلا، 2 نقره و 3 برنز به پایان رسید.

در این رقابت‌ها؛ امیرحسین زارع در 125 کیلوگرم و رحمان عموزاد در 65 کیلوگرم طلا گرفتند، امیرعلی آذرپیرا در 97 کیلوگرم و احمد محمدنژاد جوان در 61 کیلوگرم به مدال نقره رسیدند و محمد نخودی در 79 کیلوگرم، کامران قاسم‌پور در 86 کیلوگرم و امیرحسین فیروزپور در وزن 92 کیلوگرم صاحب مدال برنز شدند.

منبع: تسنیم

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی