موضوعات داغ: # پزشکیان # قیمت مصالح # قیمت مصالح ساختمانی # انرژی تجدید پذیر # پیش بینی بازارها # قیمت طلا # انرژی تجدیدپذیر # قیمت سکه

«دهن‌گنده» در راه تهران

دهن گنده+تجارت نیوز
«دهن‌گنده» نمایشی از «والنتاین دایننس» از کشور بلژیک در جشنواره‌ی تئاتر فجر به روی صحنه می‌رود.

«دهن‌گنده» نمایشی است به نویسندگی و کارگردانی والنتاین دایننس از کشور بلژیک که خود نیز اجرای آن را به تنهایی بر عهده دارد.

به گزارش تجارت‌نیوز، این اجرا با استفاده از بخش‌هایی از سخنرانی‌های معروف و -البته کم‌تر معروف- و موثر بر رویه تاریخ نشان می‌دهد که حقه‌های استفاده شده در روابط سیاسی در طول 2500 سال گذشته تغییر زیادی نکرده است و در حالی که حقیقت مطلقی وجود ندارد، همین حقیقت ناموجود فقط دروغ زیبایی است برای کسانی که خواهان قدرت جهانی هستند یا به زبانی ساده‌تر، تنها دستان معشوق خود را می‌خواهند.

دهن‌گنده در طی سال‌هایی که از تولیدش می‌گذرد بازتاب گسترده‌ای را در جهان داشته و در جشنواره‌های مختلف مانند فستیوال ادینبورگ در سال 2014 حاضر پذیرفته شده است.

طبق برنامه اعلام شده «دهن‌گنده» 30 دی‌ماه و سه روز نخست بهمن، راس ساعت 17 در سالن ناظرزاده تماشاخانه ایرانشهر به مدت 90 دقیقه به صحنه می‌رود.

سی‌وششمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر در روزهای 28 دی تا 9 بهمن برگزار می‌شود.

 

منبع: روابط عمومی تئاتر فجر

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی