موضوعات داغ: # مذاکرات # ارزش معاملات بورس # آینده بازار مسکن # اجاره‌بهای مسکن # بازار سهام # پیش بینی بازارها # قیمت سکه # قیمت دلار

رئیس هیأت امنای صرفه‌جویی ارزی در معالجه بیماران، به پویش «نه به تصادف!» پیوست

در راستای افزایش آگاهی عمومی و کاهش حوادث جاده‌ای، مهندس صفوی، رئیس هیأت امنای صرفه‌جویی ارزی در معالجه بیماران، به پویش مردمی «نه به تصادف» پیوست.

به گزارش تجارت نیوز، با توجه به تأثیر مستقیم تصادفات بر نظام سلامت کشور و افزایش موارد نیاز به خدمات درمانی، پیوستن مسئولان حوزه سلامت به این پویش می‌تواند گامی مؤثر در فرهنگ‌سازی و کاهش آسیب‌های ناشی از سوانح رانندگی باشد.

هیأت امنای صرفه‌جویی ارزی همواره در راستای تأمین تجهیزات و امکانات درمانی برای بیماران و مصدومان تصادفات جاده‌ای نقش مهمی ایفا کرده است و حمایت از این پویش در جهت کاهش بار حوادث ترافیکی، از جمله اقدامات مسئولانه این مجموعه در راستای سلامت جامعه محسوب می‌شود.

منبع: وبدا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی