به گزارش تجارتنیوز، حسین امیرعبداللهیان در صفحه اجتماعی ایکس در مورد دیدار اخیرش با دستیار ویژه رئیسجمهوری آذربایجان در تهران نوشت: «در دیدار با خلف خلفاف، دستیار ویژه رئیس جمهور جمهوری آذربایجان گفتم: باید امنیت و استقرار آرامش در قفقاز جایگزین تنش و درگیری شود.
وی در ادامه آورده است: «همچنین بر ضرورت توازن بخشیدن به جنبههای مختلف روابط دوجانبه میان آذربایجانو ایران اشاره کردم. باکو و تهران بر توسعه فعال مناسبات دوجانبه اتفاق نظر دارند».
خلف خلفاف همچنین در این سفر با علیاکبر احمدیان، دبیر شورای عالی امنیت ملی و رئیس جمهور دیدار و گفتوگو کرد.
منبع: ایسنا
مطالعه بیشتر:
چرا سفر احمدی نژاد به کشور گواتمالا لغو شد؟
سلام و خسته نباشید ۱_خدا کنه هر چه زودتر راه زمینی از باکو به ایران باز بشه .
۲_به امید خدا دانشگاه طب باکو تایید ایران و بگیره تا کسایی که عاشق ایران و وطن هستن بتونن بیان به هموطنانشان خدمت کنن حالا که با هزینه خودمون با کلی مشقت درس خوندیم . لطفا تایید دانشگاه طب رو مورد بررسی قرار بدید