موضوعات داغ: # بندر شهید رجایی # ترامپ # پیش بینی بازارها # مذاکرات ایران و آمریکا # قیمت خودرو # قیمت سکه # بازار سهام # پیش بینی بورس

سازمان بنادر و دریانوردی رها شده است

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت: در شرایط حساس، رها کردن سازمان بنادر و دریانوردی به‌عنوان یکی از راهبردی‌ترین سازمان‌های کشور قابل قبول نیست.

به گزارش تجارت نیوز، مرتضی محمودی عضو هیئت اعزامی مجلس به استان هرمزگان برای بازدید از محل حادثه انفجار بندر شهید رجایی  اظهار کرد: تا زمانی که این حجم از عملیات اجرایی و حساسیت در بنادری که نقش راهبردی دارند، وجود دارد، تغییرات مدیریتی مکرر قابل قبول نیست. در هر کشوری، بنادر از نقاط استراتژیک و حیاتی هستند اما متأسفانه در کشور ما، مدیریت سازمان بنادر طی  ماه‌های گذشته چند بار دچار تغییر مدیریتی شده است.

وی یادآور شد: پس از کنار رفتن آقای صفایی از مدیرعاملی سازمان بنادر در دولت چهاردهم،  خانم صادق، فرد دیگری را به عنوان سرپرست مدیرعامل منصوب کرد. چرا؟ برای ما بسیار مهم است که بدانیم علت این تغییرات چیست.

وی تصریح کرد: از نگاه ما، تنها دلیل قابل تصور، ضعف در مدیریت وزارت راه و شهرسازی است. البته شاید دلایل پشت‌پرده‌ای هم وجود داشته باشد، که اگر به ما هم گفته شود، بهتر می‌توانیم تحلیل کنیم. اما به‌نظر می‌رسد اغلب این تغییرات از یک جنس هستند و نمی‌توان گفت تحت فشار سیاسی بیرونی‌اند؛ مگر اینکه این فشارها از داخل دولت باشد، که خود پیامدهای منفی‌تری دارد.

وی ادامه داد: اگر واقعاً اختلافات سیاسی درون دولت به حدی است که منجر به چنین تغییرات مدیریتی مکرری در وزارتخانه‌ها می‌شود، این پیام خوبی برای جامعه و مجلس ندارد.

نماینده مجلس شورای اسلامی گفت:بنادر متولی و مدیر ندارد،  در روز حادثه انفجار در بندر شهید رجایی مسئول اصلی بندر (مدیرکل بنادر و دریانوردی استان هرمزگان) اصلاً پیدا نبود. شاید حضور داشتند، اما ما او را پیدا نکردیم.

محمودی با بیان این‌که مدیر جدید باید برای تحویل بیاید، افزود: وقتی کانتینری از روی کشتی وارد خاک ایران می‌شود، باید دقیقاً با برنامه و نظارت عبور کند. در این شرایط حساس، رها کردن یکی از راهبردی‌ترین سازمان‌های کشور  قابل قبول نیست.

منبع: تسنیم

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی