به گزارش تجارتنیوز، به نقل از ایسنا وزیر جهاد کشاورزی که در یک برنامه تلویزیونی صحبت میکرد با بیان اینکه هیچ مشکلی در تامین کالاهای اساسی وجود ندارد گفت: مرغ، تخم مرغ، شیر و روغن به اندازه کافی در کشور تولید می شود.
وزیر جهادکشاورزی ادامه داد: برای اینکه مردم مطمئن شوند کالاها به اندازه کافی است و هیچ کمبودی وجود ندارد کشتارگاه ها که پنج شنبه شبها و جمعه تعطیل هستند امشب فعالیت خواهند کرد تا فردا مرغ گرم در سطح کشور عرضه شود.
ساداتی نژاد تصریح کرد: در ماه اسفند و فرودین۱۳۰ میلیون قطعه جوجهریزی انجام شده است و تا پایان اردیبهشت ماه هم به ۱۳۰ میلیون قطعه خواهیم رسید.
به گفته وی در ماه اردیبهشت به دلیل مازاد تولید، شرکت پشتیبانی امور دام اقدام به خرید مرغ مازاد کرد. بیش از ۲۰ هزار تن مرغ مازاد خرید داشتیم.
وزیر جهادکشاورزی با اشاره به اینکه هیچ مشکلی در کشور از بابت تولید وجود ندارد، گفت: فقط تغییر نرخ، صف ایجاد کرده است. هیچ مشکلی نیست و از صبر و همکاری مردم با مسوولان تشکر می کنیم.
وی به قیمت روغن نیز اشاره کرد و گفت: ۱۲۰ هزار تن روغن خام توزیع کردیم و دیروز نیز مجددا ۸۰ هزار تن روغن خام بین کارخانه ها توزیع شد. هیچ مشکلی در تامین روغن در کشور وجود ندارد و روغن با نرخ جدید عرضه خواهد شد. همچنین صف هایی که در خصوص روغن وجود دارد به دلیل این است که با نرخ قدیم عرضه میشود و همین موضوع تقاضا را بالا برده، قطعا با ورود روغن های جدید به بازار، ثبات حاکم خواهد شد.
ساداتی نژاد عنوان کرد: نان و دارو تغییر قیمتی نخواهند داشت. نانهای سنتی مانند قبل در نانوایی ها با نرخ قدیم عرضه خواهد شد. مبلغی هم که به حساب مردم واریز شده با توجه به افزایش نرخی که دارد پوشش کامل هزینههاست و در برخی از دهکها نیز بیش از مقدار افزایش قیمت صورت گرفته است.
ای بی انصاف ها چرا از دامدارها حمایت نمی کنید
چطور حساب کردید حداقل دویست قلم کالا دو تا چهار برابر میشه یعنی دو میلیون هزینه میشه شش میلیون در ماه بعد سیصد تومان دادید یعنی سه میلیون هفتصد سود شما
آره مرغ رویکشبه کردید۷۰هزارتومن بیچاره مردم خدانابودتون کنه داره زیر گرونی کمرمون میشکنه
صمد هم میگفت داخل بشکه کسی نیست!!!،،،🧐
هالا اون ۲۰ هزار تن که از جلوتر چند میدید همون وقت که این دوریالا به بعضیها دادن خدا میدونه من میدونستم چه بلای میخاد سر مردم بیاد بدبخت تر از همه ما بیکارا
عنوان خبر نهادهای دامی است که با متن هم خوانی ندارد!
کسی نمیگه نیس موضوع سر گرونیه یارانه شما برای یه پدر و مادری که هفت تا بچه دارند و همه شون بچه دارند و در روز در میون میاین خونه پدر و مادرشون هیچ در آمدی هم این پدر و مادر ندارند فقط یه حداقل حقوق بازنشستگی این یارانه چه بدرد این پدر و مادر میخوره
چه رویی دارین ، مردم بیچاره وبدبخت شدن میگین نگران نباشن؟؟؟؟؟
بله خیلی از مغازه داران روغن ها رو انبار کردن تا با قیمت جدید به مردم بفروشند. انشاءالله خدا به داد مردم بدبخت برسه
جناب وزیر در محاسبات اشتباه کردی
هیچ باری از روی دوش مردم برداشتی حتی بار سنگینتر کردی به جای دوهزار یارانه ای که دادی نهاده کاملا آزاد میکردی ومرغ وگوشت از تولید کننده خریداری میکردی با قیمت یارانه ای توضیح میکردی نه انبار پشتیبانی پر میکردی وسود خودت در نظر میگرفتی به این میگن مافیا اقتصاد ورانت