به نقل از اسپوتنیک، شرکت دولتی لیماک چین و شرکت ریونبونگ کره شمالی در سال 2008 یک شرکت مشترک تاسیس کردند و دفتر این شرکت در چین، تا فوریه 2017 باز بوده است.
این در حالی است که کره شمالی به دلیل فعالیتهای هستهای خود از سوی آمریکا و همین طور سازمان ملل متحد تحریم شده است.
وال استریت ژورنال اعلام کرد، این سرمایهگذاری مشترک به منظور استخراج عناصری چون تانتالم، نیوبیم، زیرکونیوم و مواد معدنی دیگری که در ساخت موشک و راکتورهای هستهای استفاده میشود، صورت گرفته است.
سازمان ملل متحد در سال 2009 تحریمهایی را علیه این شرکت کرهای وضع کرد. 4 سال پیش از آن هم این شرکت در لیست سیاه آمریکا قرار گرفته بود.
هیچ یک از طرفین این قرارداد جزئیاتی درباره سطح فعالیتهای این شرکت ارائه ندادهاند. طرف چینی مدعی است هرگز فعالیتی با شرکت کرهای نداشته است.
گفتنی است، طی چند روز گذشته مجلس نمایندگان آمریکا تحریمهای جدیدی را علیه کره شمالی وضع کرد. این تحریمها شامل منع فعالیت موسسات مالی با این کشور، کاهش دسترسی کره شمالی به بنادر کشورهای دیگر، منع خرید کالاهای کرهای و همین طور تحریم کارفرمایان خارجی برای استخدام نیروی کار این کشور است.