موضوعات داغ: # آمریکا # ترامپ # روسیه # ارز و طلا # چین # آلودگی هوا # پرسپولیس # پاکستان

قیمت جهانی طلا امروز 1404/8/9

قیمت جهانی طلا امروز 1404/8/9
قیمت هر اونس طلا امروز با 0.54 درصد کاهش به 4003 دلار رسید.

به گزارش تجارت نیوز، قیمت طلا در معاملات روز جمعه کاهش یافته است. عدم اطمینان نسبت‌به کاهش دوباره نرخ بهره فدرال رزرو آمریکا ارزش دلار را بالا برده، اما طلا هنوز هم در آستانه سومین افزایش قیمت پی‌درپی ماهانه قرار دارد.

قیمت هر اونس طلا امروز با 0.54 درصد کاهش به 4003 دلار رسید. قیمت معاملات آتی طلا در بازار کامکس نیویورک هم با یک کاهش 0.16 درصدی به 4009 دلار و 60 سنت رسیده است.

شاخص دلار به بالاترین سطح طی 3 ماه گذشته رسید و خرید طلا را برای دارندگان سایر ارزهای دنیا گران‌تر کرده‌است.

بانک مرکزی آمریکا در روز چهارشنبه نرخ بهره را 0.25 درصد برای دومین بار در سال جاری میلادی کاهش داد و آن را به محدوده‌ 3.75 تا 4 درصد رساند. تاجران پس‌از سخنرانی جروم پاول رئیس فدرال رزرو، اطمینان خود نسبت‌به کاهش دوباره نرخ بهره در ماه دسامبر را از دست داده‌اند.

بازارها حالا 74.8 درصد احتمال می‌دهند نرخ بهره 25 واحد دیگر در اجلاس ماه دسامبر کاهش یابد، درحالی‌که قبلاً 91.1 درصد مطمئن بودند.

دونالد ترامپ رئیس‌جمهور آمریکا در روز پنجشنبه گفت با رئیس جمهوری چین توافق کرده تعرفه‌ها علیه واردات این کشور کاهش یابد و پکن هم مانع تجارت غیرقانونی فنتانیل شود، خرید دانه‌های سویا از آمریکا را از سر بگیرد و به صادرات خاک‌های کمیاب ادامه دهد.

صندوق طلای SPDR، بزرگ‌ترین صندوق قابل معامله در بورس با پشتوانه طلا در دنیا اعلام کرد دارایی‌های آن 0.42 درصد در روز پنجشنبه افزایش یافته و به 1040.35 تن رسیده است. این‌ رقم در روز چهارشنبه برابر با 1036.05 تن بود.

در میان سایر فلزات گران‌بها، قیمت نقره با 0.58 درصد کاهش به 48 دلار و 34 سنت رسید و پلاتین با یک افزایش 0.29 درصدی، 1611 دلار و 29 سنت معامله می‌شود.

منبع: تسنیم

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی