رییس هیات مدیره اتحادیه دامداران در خصوص افزایش دو برابری قیمت گوشت قرمز از دامداری تا فروشگاه گفت: در حال حاضر تعداد دلالانی که در این زمینه فعالیت می کنند و به حقوق خود قانع نیستند افزایش یافته است. همین امر موجب شده است که قیمت ها به شکل غیر منطقی افزایش یابد.
حسین نعمتی با بیان این که افزایش حضور دلالان در سال های اخیر موجب ضرر و زیان دامداران در بازار شده است ادامه داد: در حال حاضر یک دامدار با فروش گوشت گوساله ای که برای نگهداری و بزرگ کردن آن دو سال زمان صرف کرده است تنها ۵ درصد سود می کند اما یک دلال با خرید و فروش گوشت همان گوساله ۲۰ درصد سود عایدش می شود.
رییس هیات مدیره اتحادیه دامداران، با بیان این که فاصله چند برابری در قیمت خرید و فروش همه محصولات کشاورزی به ویژه محصولات پروتئینی وجود دارد گفت: دولت باید فکری برای بهبود و اصلاح این روند بکند. از سوی دیگر نیز به منظور کنترل قیمت باید کشتارگاه ها و شرکت های بسته بندی کننده گوشت نظارت های خود را افزایش دهند.
به گزارش اگنا،نعمتی، با انتقاد از نحوه اجرای سیاست های تنظیم بازار در این زمینه افزود: متاسفانه سیاست های تنظیم بازار در کشور به درستی اجرایی نمی شود، بنابراین ما همیشه شاهد زیان دامداران و کشاورزان در بازار هستیم.