به گزارش تجارت نیوز، غلامحسین زارعی، دبیر کمیسیون اقتصادی، در جریان بررسی طرح ملی هوش مصنوعی که دومین جلسه بررسی آن در صحن علنی مجلس است، گفت: نمایندگان برای این طرح بالای ۶۰۰ تا ۷۰۰ پیشنهاد ثبت کردهاند. اگر قرار باشد به همه این پیشنهادها رسیدگی شود و موافق و مخالف صحبت کنند، ۲ تا ۳ هزار نفر باید صحبت کنند و وقت زیادی از مجلس را به خود اختصاص خواهد داد.
او از محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس خواست تا با اصلاح آییننامه داخلی مجلس، امکان اصل هشتاد و پنجی شدن طرحها در میانه بررسی را فراهم کنند.
زارعی افزود: چون ما از ابتدا تعداد پیشنهادها را نمیبینیم با اصلاح آییننامه این امکان فراهم میشود طرحهایی که پیشنهادات زیاد دارند را بتوان درخواست هشتاد و پنجی شدن آنها را ثبت کرد.
گفتنی است امروز دومین جلسه بررسی طرح هوش مصنوعی در مجلس است و به دلیل میزان بالای پیشنهادات نمایندگان در خصوص این طرح، بعد از گذشت دو جلسه همچنان ماده یک آن در حال بررسی است.
به گفته نمایندگان ماده یک به تنهایی بالای ۶۰ پیشنهاد برای بررسی در صحن علنی دارد.
کند پیش رفتن بررسی پیشنهادات موجب شد تا برخی نمایندگان درخواست بازگشت آن به کمیسیون را بدهند. همچنین در جریان رایگیریها آمار رایدهندگان و موافقان و مخالفان به حد چشمگیری پایین است.
همچنین دلخوش نماینده دولت هم در جریان بررسی ماده یک طرح هوش مصنوعی به نوعی مخالفت مجلس با این طرح را مطرح کرد و به گونهای وانمود کرد که ترجیح دولت به این بوده که خود لایحه بدهد یا کارهای کارشناسی بیشتری روی این طرح انجام شود تا در بررسی جزییات با مشکل روبرو نشود.