موضوعات داغ: # پیش بینی بازارها # رئیس سازمان بورس اوراق بهادار # بازار سهام # پاپ فرانسیس # چین # افت بورس # حمل و نقل ریلی # تغییر ساعت

واردات نفت پالایشگاه هندی از ایران کاهش یافت

پالایشگاه هندی «نایارا انرژی» که پیش از این به «اسار اویل» معروف بود، واردات نفت از ایران را در ژوییه حدود ۱۱.۳ درصد نسبت به مدت مشابه سال گذشته کاهش داد.

رویترز با استناد به اظهارات منابع صنعتی آگاه و آمار کشتیرانی نوشت: این مشتری هندی بزرگ در ژوییه حدود ۱۳۵ هزار بشکه در روز نفت ایران را خریداری کرد.

به گزارش تجارت‌نیوز،منابع آگاه پیش از این اظهار کرده بودند «نایارا انرژی» تحت فشار آمریکا قصد دارد واردات نفت ایران را از ژوئن کاهش دهد.

پالایشگاه‌ها در هند که بزرگترین مشتری نفت ایران پس از چین است، در آستانه بازگشت تحریم‌های آمریکا علیه تهران، خرید نفت از ایران را در ژوئن نسبت به ماه مه حدود ۱۲ درصد کاهش دادند اما میزان واردات آنها حدود ۵۰ درصد بالاتر از مدت مشابه سال گذشته ماند.

 

منبع:ایسنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی