موضوعات داغ: # قیمت سکه # قیمت طلا # استقلال # آلودگی هوا # انرژی تجدید پذیر # انرژی تجدیدپذیر # وزیر نفت # فوتبال

واکنش رئیس دانشگاه آزاد به احتمال حذف آزمون جامع دوره دکتری

کنکور ‌1403
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی با تاکید بر اینکه حذف آزمون جامع برای دانشجویان دکتری این دانشگاه نیاز به هفکری بیشتر با اساتید دارد، گفت: باید روی این مباحث بیشتر صحبت کنیم.

به گزارش تجارت نیوز، دکتر بیژن رنجبر در حاشیه همایش چهلمین سالگرد تاسیس شورای عالی انقلاب فرهنگی و سند جدید نقشه علمی کشور که در فرهنگستان علوم برگزار شد، در واکنش به حذف آزمون جامع دانشجویان دکتری در دانشگاه آزاد گفت: این بحث یک موضوع کاملا علمی و پیچیده است، باید بررسی شود. چرا که دیسیپلین آموزشی ایران یعنی طول تحصیل چهار سال دوره کارشناسی، دو سال کارشناسی ارشد و چهار دکتری تثبیت شده است. بنابراین هر تغییراتی که در این روش اعمال شود باید قبل از آن با دانشگاهیان هفکری صورت بگیرد.

وی در ادامه تصریح کرد: با این دیسیپلین فعلی آموزشی که یک شیوه آمریکایی است و در ایران نیز اجرایی می شود، برای دوره دکتری آزمون جامع برگزار می شود؛ اما در شیوه آموزش اروپایی آزمون جامع برای دانشجویان دکتری برگزار نمی شود. بنابراین باید روی این مباحث بیشتر صحبت کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: ظاهرا برخی دانشگاه های دولتی به سمت حذف آزمون جامع دکتری حرکت کردند و امتحان کتبی را برداشتند؛ اما همچنان آزمون شفاهی پابرجاست؛ بنابراین باید در این خصوص همفکری بیشتری با اساتید دانشگاهی صورت بگیرد.

دکتر رنجبر با تاکید بر اینکه استفاده دانشجویان و اساتید از هوش مصنوعی هیچ اشکالی ندارد، افزود: این ابزارها دستیار دانشجویان  و اساتید است؛ اگر اساتید سوال را به درستی طراحی کنند مشکلی در استفاده از این ابزار وجود ندارد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: ابلاغیه شهید دکتر طهرانچی در خصوص هوش مصنوعی همچنان به قوت خود باقی است و اگر برخی واحدها تغییراتی در این زمینه انجام دادند، اشتباه کردند.

منبع: ایسنا

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی