موضوعات داغ: # مذاکرات # اجاره مسکن # اجاره‌بهای مسکن # آینده بازار مسکن # اجاره بها مسکن # استقلال # قیمت سکه # بازار سهام

ورود جایگزین‌های سمند و تیبا به بازار از نیمه دوم سال آینده

سهام خودروسازان 
معاون وزیر صمت گفت: دو خودروساز بزرگ کشور در حال کار روی خودرو‌های اقتصادی هستند و نیمه دوم سال آینده محصول آن‌ها به بازار عرضه می‌شود، این نیاز در حال حاضر مقرر است با واردات تامین شود.

به گزارش تجارت‌نیوز، منوچهر منطقی، معاون وزیر صمت گفت: دو خودروساز بزرگ کشور در حال کار روی خودرو‌های اقتصادی هستند و نیمه دوم سال آینده محصول آن‌ها به بازار عرضه می‌شود، این نیاز در حال حاضر مقرر است با واردات تامین شود.

به نقل از تابناک آنلاین، مقرر است با واردات خودرو از یک سو بازار تنظیم و از سوی دیگر بستر رقابتی شدن قیمت خودرو‌های داخلی با محصول خارجی فراهم شود.

وی ادامه داد: در مرحله نخست واردات خودرو‌هایی در دستورکار قرار خواهد گرفت که نیاز‌های مذکور را تامین کند، البته خودرو‌های گران قیمت‌تر نیز وارد می‌شوند. مشوق‌هایی برای واردات خودرو‌های اقتصادی در نظر گرفته شده است؛ به‌طور مثال تعرفه واردات تا ۲۰ درصد کاهش می‌یابد یا از اسقاط معاف می‌شوند.

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی