موضوعات داغ: # قیمت طلا # بازنشستگان # قیمت سکه # تعطیلی ادارات # قیمت دلار # کالابرگ # قطعی آب # قیمت مصالح

ورود شهرداری تهران به بازار تاکسی های اینترنتی با اپلیکیشن بومی

ورود شهرداری تهران به بازار تاکسی های اینترنتی با اپلیکیشن بومی
مدیرعامل سازمان تاکسیرانی تهران، از آغاز فعالیت شهرداری تهران در بازار تاکسی های اینترنتی خبر داد و اعلام کرد که از این پس شهروندان تهرانی می‌توانند با اپلیکیشن جدید و تصویب نرخ مصوب شورا، سفرهای شهری خود را انجام دهند.

به گزارش تجارت نیوز، شادی مالکی مدیرعامل سازمان تاکسیرانی تهران در مورد ورود شهرداری تهران به بازار تاکسی های اینترنتی و اصلاح ساختار حمل‌ونقل شهری گفت: بحث توسعه خدمات هوشمند از اولویت‌های سازمان تاکسیرانی است که ما این خدمات هوشمند را با دو رویکرد آغاز کردیم.

وی افزود: رویکرد نخست، ارائه خدمات در بستر امور رفاهی و اداریِ رانندگان تاکسی مانند صدور پروانه‌های تمام الکترونیک است که برای نخستین‌بار از سال گذشته انجام شد و رویکرد دوم هم بحث ارائه خدمات به شهروندان به شکل هوشمند است.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی تهران با بیان اینکه خدمات هوشمند تاکسیرانی مواردی مانند نظارت بر خط، پیمایش کامل تاکسیرانان و شفافیت در پرداخت کرایه را در بر می‌گیرد خاطرنشان کرد: ما از مطالبات مردمی به این نقطه رسیدیم.

مالکی با اشاره به اینکه برخط سازی تاکسی‌ها در خطوط تاکسیرانی اسفندماه سال گذشته انجام شد گفت: به‌محض اینکه مسافر سوار تاکسی می‌شود راننده‌تاکسی از اپلیکیشن نصب شده بر روی گوشی تلفن همراه، سفر خود را ثبت می‌کند و بنابراین سازمان تاکسیرانی نظارت دقیقی بر فاصله بین مبدأ و مقصد و نرخ کرایه سفر دارد.

وی در ادامه عنوان کرد: اگر شهروندان تهرانی نیاز به تاکسی گردشی یا دربستی داشته باشند از هر مبدأ می‌توانند تاکسی موردنظر خود را روی این اپلیکیشن انتخاب کنند و این خدمات مشابه شرکت‌های اینترنتی حمل مسافر است با این تفاوت که نرخ کرایه در تاکسی‌های شهرداری بر اساس مصوبه شورای اسلامی شهر اعمال می‌شود.

مدیرعامل سازمان تاکسیرانی تهران اضافه کرد: هم اکنون ۸۰ هزار تاکسی در شهر تهران در حال فعالیت هستند که در گام نخست کلیه تاکسی‌ها در قالب این پلتفرم فعالیت خواهند کرد و در صورت نیاز از ظرفیت بخش خصوصی نیز استفاده خواهد شد.

مالکی با اشاره به جایگاه ویژه تاکسی در حمل‌ونقل عمومی در کلان‌شهرها به‌ویژه تهران گفت: ما در این دوره از مدیریت شهری ۱۱ هزار تاکسی را نوسازی کردیم و هم اکنون حدود ۱۱ هزار تاکسی نوسازی شدند و بیش از ۳ میلیون سفر نیز با تاکسی انجام می‌شود.

وی از ورود ۱۷۵۲ دستگاه تاکسی برقی به تهران سخن گفت و افزود: بیش از ۸۰۰ دستگاه به متقاضیان واگذار شده و ثبت‌نام برای خرید این تاکسی‌ها همچنان ادامه دارد و همه اینها نشان از اهمیت تاکسی در حوزه حمل‌ونقل عمومی است.

این مقام مسئول با اعلام این مطلب که خدمات به سالمندان در قالب تاکسی‌های ویژه سالمندان ارائه خواهد شد گفت: ما تاکسی بانوان را نیز راه‌اندازی خواهیم کرد و در کنار تاکسی‌های اینترنتی، خدمات تاکسی‌های تلفنی نیز ادامه خواهد داشت.

مالکی هدف از این اقدام را ارائه خدمات باکیفیت و مطلوب برای شهروندان عنوان کرد و افزود: ما اوایل هفته آینده به شهروندان اطلاع‌رسانی خواهیم کرد که اپلیکیشن مربوطه را از پلتفرم شهرداری نصب کنند و رانندگان تاکسی نیز در این پلتفرم ثبت‌نام کردند و در حال آموزش‌دیدن هستند.

منبع: خبرگزاری مهر

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی