به گزارش تجارتنیوز، به دلیل تاخیر در موعد تحویل خودروی کوییک اس، گروه خودروسازی سایپا به متقاضیان این خودرو طی پیشنهادی اعلام کرد کوییک معمولی تحویل بگیرند.
به نقل از باشگاه خبرنگاران جوان، یک مقام مسئول در شرکت خودرو سازی سایپا گفت: متاسفانه در روزهای گذشته به دلیل نبود قطعه، روند تحویل خودرو کوییک اس دچار مشکل شد. اما حالا این مشکل برطرف شده و تحویل خودرو به مشتریان در حال انجام است.
به گفته این مقام مسئول، گروه خودروسازی سایپا برای ثبت نام کنندگان خودروی کوییک اس که موعد تحویل خودرو آنها با تأخیر مواجه شد، تحویل خودروی کوییک معمولی را پیشنهاد کرد.در این صورت اگر مشتریان عجلهای در خصوص دریافت خودرو خود دارند میتوانند با مراجعه به شرکت سایپا و دریافت مابه التفاوت خودروی دیگری به نام کوییک معمولی دریافت کنند، البته ناگفته نماند اجباری در این امر نیست.
سایپا با وجود مشکلات تأمین نشدن بعضی از قطعات، خصوصاً ECU (کامپیوتر بهینه سازی خودرو) از سوی شرکت داخلی طرف قرارداد با مگاموتور، توانست امسال علاوه بر تکمیل همه خودروهای ناقص کوییک اس، تعداد محدود دیگری هم تولید کند. پیامد آن تحویل بیش از ۳۵۰۰ دستگاه خودروی کوییک اس از ابتدای سال به مشتریان است.
سلام، الان تحویل خودرو کوئیک sتحویل هفته چهارم شهریور1401 کی هست!؟ چرادعوت نامه هنوز نیومده!؟ کسی پاسخگو هست!؟
سلام منم تحویل هفته آخر شهریور هستم هیچ خبری نیس
تیبا تیبا 2 ,و ساینا بهترین خودروعند حرف ندارن خداییش من خودم مکانیکم و سرو کارم هرروز با ماشینه اینا ماشینهای بادوام و پرشتاب و کم مصرفی هستند
اقا مگه گناهمون چیه کسی به دادمون نمیرسه من ثبت نامی تیبا ۲ هستم ۲۶/۱۱/۱۴۰۰تکمیل وجه کردم قراربود خودرو ما ۹۰ روز تحویل داده ولی الان نزدیک شش ماه است که تحویل ندادن نون زن بچم از گجا بدم پول قرض کردم