موضوعات داغ: # ارز # نرخ ارز # پیش بینی بازار خودرو # پیش بینی بازار مسکن # پیش بینی بازارها # پیش بینی بورس # پیش بینی قیمت دلار # پیش بینی قیمت سکه

بورس دوشنبه را چگونه آغاز می‌کند؟ / اصلاح شاخص تا چه حد جدی است؟

اظهارات جدید وزیر اقتصاد درمورد بورس
در مرحله پیش‌گشایش بازار سهام روز دوشنبه، فشار عرضه در نمادهای شاخص‌ساز بیشتر شده و به نظر می‌رسد امروز خبری از شروع پرقدرت بورس نباشد.

به گزارش تجارت‌نیوز، در مرحله پیش‌گشایش بازار سهام روز دوشنبه، اگر چه صف‌های خرید در برخی نمادهای خودرویی و بانکی همچنان سنگین است اما فشار عرضه نسبت به روزهای گذشته بسیار بیشتر شده و تعداد زیادی از نمادهای بزرگ بازار نیز با صف فروش همراه هستند.

2 54

بازار سهام در حالی از دقایقی دیگر معاملات خود را آغاز می‌کند که نمادهایی چون فولاد و فملی متقاضیان فروش زیادی در کف قیمتی دارند و همین موضوع احتمال شروع متعادل و رو به منفی بورس را بیش از پیش کرده است. روز گذشته و پس از شروع خوب بورس، رفته رفته فشار عرضه در گروه‌های مختلف بیشتر شده تا جایی که در پایان اگر چه شاخص کل رشدی ۲۵ هزار واحدی را به ثبت رساند اما شاخص کل هم‌وزن بیش از ۱۴۰۰ واحد افت کرد.

این در حالی است که یک کارشناس بورسی در گفت‌وگو با تجارت‌نیوز اعلام کرده به دلیل رسیدن شاخص به مقاومت روانی یک میلیون و ۵۰۰ هزار واحدی، احتمالا بازار امروز با فشار عرضه مواجه شود.

 

نظرات
آخرین اخبار
پربازدیدترین اخبار

وب‌گردی